Antena Căutare

„L-am văzut pe Iisus, era acolo cu îngerii”! Mărturia incredibilă a unui copil a zdruncinat lumea!

În anul 2004, un băiat a suferit un accident de mașină în urma căruia a rămas paralizat. Dar ceea ce a urmat sfidează orice imaginație.

În anul 2004, un băiat a suferit un accident de mașină în urma căruia a rămas paralizat. Dar ceea ce a urmat sfidează orice imaginație.

Alex Malarkey avea șase ani atunci când neplăcuta întâmplare a avut loc. După ce a stat două luni în comă, băiatul a început să povestească despre cum arată Raiul și ce a văzut acolo. În scurt timp a devenit autorul unei cărți de mare succes în Statele Unite.

Cartea lui despre „Băiatul care s-a întors din Rai” a primit numeroase aprecieri și tot mai multă lume devenea fană povestirilor sale despre experiența paranormală trăită în lumea de dincolo. Băiatul a spus că l-a văzut pe Iisus și a găsit îngeri.

Totuși, recent a recunoscut că toate povestirile sale despre cealaltă lume au fost o simplă plăsmuire, cu scopul de a atrage atenția celor din jur.

Cum se rădeau oamenii înainte? Cine a inventat aparatul de ras? O să rămâi uimit dacă afli cum a început totul!... Galerie FOTO: Atunci când ai imaginaţie... poţi face minuni! Cele mai tari improvizaţii cu obiecte banale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x