Antena Căutare

O femeie a păcălit trei bărbați să o întrețină. De ce a fost condamnată la închisoare Sugar Baby Riri

O tânără din Japonia a fost condamnată la închisoare în data de 22 aprilie pentru că a păcălit trei bărbați să o întrețină. Pe lângă asta, are de plată și o amendă uriașă.

colaj tânără japoneză în fața unui laptop, cafenele din cartierul nagoya din tokyo, mâni care se țin de gratiile unei închisori Galerie
Sugar Baby Riri a pledat vinovată | Shutterstock

Sugar Baby Riri a înșelat trei bărbați de 50 de ani de pe urma cărora a avut câștiguri enorme în decursul a aproape trei ani.

Citește și: Mickey și Minnie Mouse, hoți în Italia. Doi români costumați în celebrele personaje au fost prinși de polițiști

O femeie a păcălit trei bărbați să o întrețină. De ce a fost condamnată la închisoare Sugar Baby Riri

Mai Watanabe, cunoscută sub numele de Sugar Baby Riri (Itadakijoshi Riri-chan), are 25 de ani și a fost condamnată la nouă ani de închisoare și plata unei amenzi de 8 milioane de yeni, adică echivalentul a 51.700 de dolari, deoarece a înșelat trei bărbați.

Citește și: Un nou tip de fraudă face ravagii în mediul online. Hackerii se dau drept șefi, trimit e-mail-uri și sună potențialele victime

„Itadakijoshi” este un termen care se referă la tinerele care se întâlnesc sau întrețin relații sexuale cu bărbați mai în vârstă în schimbul unor beneficii financiare.

Conform unei surse, aceasta ar fi sustras 156 de milioane de yeni, adică puțin peste 1 milion de dolari, de la cei trei bărbați în vârstă de 50 de ani, iar ulterior ar fi pus la vânzare un manual despre cum se pot comite fraude „Itadakijoshi”.

Citește și: Alertă de fraudă în numele unei celebre bănci din România. Ce mesaje periculoase au primit clienții

Tânăra care a cumpărat respectivul manual, intitulat Carte de referință pentru Sugar Babies, a înțelat la rândul său doi bărbați, în schimbul a 10 milioane de yeni.

Tribunalul districtual din Nagoya a condamnat-o la închisoare, plus plata unei amenzi. Yoichi Omura, unul dintre judecătorii care s-au ocupat de caz a afirmat, conform sursei menționate, că tânăra ar fi „profitat de afecțiunea bărbaților, controlându-le mințile”.

Citește și: Poliția avertizează în privința unei noi metode de fraudă cibernetică. La ce trebuie să fie atenți românii

Inițial, procurorii au cerut o pedeapsă de 13 ani de închisoare și plata unei amenzi de 12 milioane de yeni, adică aproximativ 78.000 de dolari.

Aceștia au susținut că tânăra, cu banii de la cei trei bărbați, a ajutat financiar un prezentator de care se îndrăgostise și gazdele masculine din cluburile de noaptea din cartierul Kabukicho, considerat cartierul roșu din Tokyo. Acolo sunt peste 320 de cluburi dedicate femeilor.

Însă au considerat că a făcut asta din motive egoiste, neexistând astfel circumstanțe atenuante.

Citește și: A apărut o nouă metodă prin care mașina îți poate fi furată din parcare. Furtul autoturismelor face din nou victime

Mai Watanabe și-a cunoscut victimele prin intermediul aplicațiilor de întâlniri, iar între 2021 și 2023 aceasta a obținut apriximativ 155,8 milioane de yeni. Tactica acesteia era să inventeze povești teribil de triste despre sine, câștigându-le astfel simpatia.

„A profitat de sentimentele victimelor pentru ea”, au susținut autoritățile.

Citește și: O influenceriță a fost ținta unei fraude bancare. Care este cea mai nouă metodă prin care poți rămâne fără banii de pe card

Tânăra a pledat vinovată în timpul procesului, care a avut loc în decembrie. Ea a fost condamnată pentru fraudă și evaziune fiscală, deoarece s-a sustras de la plata unor impozite în valoare de 40 de milioane de yeni.

O femeie și-a pierdut viața după ce a căzut într-un vulcan. Cum a ajuns în situația respectivă... Un preot din Constanța a refuzat să spovedească o femeie în vârstă de 87 de ani. Motivul i-a surprins pe mulți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x