Antena Căutare

O tânără a făcut vâlvă pe Internet: „Bărbații îmi cer să le strâng capul între picioarele mele musculoase. Nu înțeleg de ce”

În vârstă de 20 de ani, Natascha Encinosa este un model din Miami, SUA. Aceasta a devenit celebră pe internet datorită picioarelor ei musculoase, scrie libertatea.ro.

În vârstă de 20 de ani, Natascha Encinosa este un model din Miami, SUA. Aceasta a devenit celebră pe internet datorită picioarelor ei musculoase, scrie libertatea.ro.

Coapsele brunetei au o circumferință de 66 de centimetri, fiind mai mari decât talia. Bărbații îi cer ce un lucru extrem de bizar, tocmai datorită dimensiunilor sale „De departe, cererea cea mai frecventă a fanilor mei e să le strivesc capetele între picioarele mele musculoase. Nu înțeleg de ce, însă mi se pare extrem de ciudat” a declarat aceasta.

Fostă dansatoare, tânăra spune că a dobândit forme așa voluptuoase după ce s-a apucat de body building, în urmă cu patru ani, și se antrenează aproape zilnic pentru a-și menține picioarele musculoase.

Aceasta a devenit obsedată de gimnastică încă de la vârsta de 14, când a fost părăsită de un iubit. „Am fost mereu mai plinuță când eram adolescentă și eram părăsită de băieți pentru că eram grasă, iar acest lucru m-a determinat să mă apuc de sală”, a povestit tânăra.

Datorită picioarelor sale musculoase, aanii au ajuns să o compare pe Natascha cu un personaj de jocuri video, din anii `90, Chun-Li din „Street Fighter”.

„Să-mi spună că Chun-Li în variantă reală, mi s-a părut amuzant, pentru că și eu obișnuiam să mă joc Street Fighter când eram mică și ea era personajul meu preferat”, a mai povestit tânăra.

Cum arăta Arsenie Boca în tinerețe! Detalii NEȘTIUTE au ieșit la iveală despre Părintele Ardealului... Anunț ȘOCANT: Două țări încearcă să modifice ATMOSFERA PLANETEI! Dezastrul poate lovi pământul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x