Antena Căutare

Româncele care au pus mâna pe milionarii lumii. Prin ce strategii au devenit soții de bogătași - Video

Mai multe românce s-au căsătorit cu milionari în străinătate, iar acum duc vieți lipsite de griji, alături de partenerii lor, unii dintre ei mult mai în vârstă față de ele. 

Mai multe românce s-au căsătorit cu milionari în străinătate, iar acum duc vieți lipsite de griji, alături de partenerii lor, unii dintre ei mult mai în vârstă față de ele.

Anca Verma, originară din Galați, a plecat din lipsă de oportunități să lucreze ca recepționeră în străinătate. Fostă participantă la Miss Universe, ea s-a căsătorit l-a vârsta de 19 ani cu un milionar indian, căruia i-a dăruit un copil. Averea ei ar fi estimată la aproximativ 3 miliarde de euro.

Însă, cei doi au fost închiși timp de patru ani, pentru corupție și spălare de bani.

O altă româncă măritată cu un bogătaș este Ela Arjandas. Oridinară din Satu Mare, românca duce o viață de prințesă alături de un bijutier milionar.

Fostă Miss World România, Lavinia Postolache se înscrie și ea pe această listă a româncelor mărtitate cu milionari. Ea s-a stabilit în Los Angeles și s-a ales uc un soț milionar de origine franceză.

Între româncele măritate cu milionari se numără și Xenia Deli, care a avut anterior o relație cu Justin Bieber.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus.

Sursă video: Antena Stars.

Biserica, scandal uriaș! Un adevăr cumplit a fost descoperit despre preoți! „Nu este loc pentru...”... Comoară descoperită după zeci de ani! O fotografie neștiută cu formația Beatles, developată după 55 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x