Antena Căutare

„Românii vor trece prin FOC și LACRIMI”! Profeția Sfântului Efrem despre DESTINUL României și ce ne așteaptă!

Puțini sunt cei care știu că sfântul Efrem Siriul a făcut o serie de profeții cutremurătoare despre venirea Antihristului și despre sfârșitul lumii.

Puțini sunt cei care știu că sfântul Efrem Sirul a făcut o serie de profeții cutremurătoare despre venirea Antihristului și despre sfârșitul lumii.

Acesta a spus că vor veni vremuri crunte pentru români și nu numai. Astfel, se pare că oamenii vor fi speriați de ceea ce se va întâmpla și va încerca să se ascundă în munți. Mulți vor muri de foame sau de sete.

„Mulți se vor închina înaintea spurcatului și vor striga cu cutremur, încât și locul se va clătina de strigătele lor, zicând: Tu ești mântuitorul nostru… Atunci marea se va tulbura și pământul se va usca. Cerurile nu vor ploua și sadurile se vor usca. Și toți cei ce vor fi pe pământ, de la răsărit până la apus vor fugi cu multă frică. Și iarași cei ce vor fi în părțile de apus vor fugi în răsărit cu cutremur…”

De asemenea, Efrem Sirul spune că cei credincioși vor fi prigoniți și vor avea multe de suferit, dar vor fi răsplătiți de Mântuitor. Multe lacrimi se vor naște din suferință și ispita va putea fi învinsă doar prin rugăciune și credință.

„Fericit va fi acela ce se va afla curat și credincios, și va avea în inima lui credința fără de îndoiala către Dumnezeu, ca fără de frica vor lepăda întrebările lui Antihrist, defăimând muncile și nălucirile lui.”

În scrierile sale acesta spune că Antihristul va sta trei ani și jumătate pe pământ, apoi va avea loc venirea Domnului pe Pământ.

FOTO: Casa ardea în flăcări, însă lui nu-i păsa! Reacția bărbatului, în timp ce pompierii încercau să stingă incendiul e... Norocul a fost de partea lui: A supraviețuit miraculos după ce a căzut de la 70 de metri înălțime! Cum a fost posibil!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x