Antena Căutare

Rugămintea scandaloasă a unei mame pentru cei de pe Facebook! „Se pricepe cineva?”

O mamă a reușit să șocheze o lume întreagă după ce a postat o fotografie cu cei trei copii ai săi și apoi a venit cu o rugăminte scandaloasă pentru cei de pe internet! Ce a cerut oamenilor?

Rugămintea scandaloasă a unei mame pentru cei de pe Facebook! „Se pricepe cineva?” Galerie
Rugămintea scandaloasă a unei mame pentru internauți

Femeia a scandalizat o lume întreagă atunci când a publicat o fotografie despre care toată lumea a crezut că se dorește a fi un fericit potret de familie.

Totuși, rugămintea adresată internauților a stârnit un veritabil val de controverse, căci nimeni nu se aștepta la asemenea cuvintea din partea unei mame!

Practic, femeia cerea ajutorul celor pricepuți în materie de Photoshop pentru a face cumva ca băiatul vitreg să fie „eliminat” din poză! Cum și-a motivat gestul?

Rugămintea scandaloasă a unei mame pentru cei de pe Facebook! „Se pricepe cineva?”

Rugămintea scandaloasă a unei mame pentru internauți

Rugămintea scandaloasă a unei mame pentru internauți

„E fiul meu și ador aceste poze cu noi, doar că nu am reușit să fac altele bune în care să nu apară și el. Și poate îl scoateți și din restul pozelor de familie. Se pricepe cineva?Merci anticipat”, a mărturisit femeia.

Așa cum era de așteptat, situația a stârnit un puternic val de revoltă printre internauți, iar fotografiile s-au viralizat, din dorința oamenilor de a-și exprima nemulțumirea.

Erou la trei ani! Stefan a gonit sute de metri cu mașinuța de jucărie prin traficul aglomerat, ca să-și salveze tatăl!... A născut acasa ajutată de soț și fiica de patru ani. Imagini emoționante din timpul nașterii - Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x