Antena Căutare

Sibusiso Mthembu, omul care l-a intalnit pe Dumnezeu!

Sibusiso Mthembu este un barbat din Africa de Sud, care sustine ca a vizitat pana acum de patru ori Raiul. Mai mult decat atat, acesta mai spune ca a desenat pe peretele casei sale o harta a locului unde ajungem dupa moarte.

Insa Raiul este putin mai complicat decat credeam, dupa spusele barbatului. Acesta sustine ca exista 11 raiuri si ca el a avut norocul sa le viziteze pe fiecare dintre ele. Sibusiso Mthembu a afirmat chiar ca l-a intalnit pe Dumnezeu, cand s-a oprit pe planeta Jadalem care este acoperita ca apa si gheata.

Mthembu povesteste ca in 1993, un om in alb a venit la el acasa si i-a spus ca Raiul are nevoie de el. Cand ingerul s-a intors, peste ani, l-a luat si pe Mthembu. De altfel, africanul este cel care a prezis sfarsitul lumii, in mai, anul trecut.

"De fapt, in acea zi a fost o mare intrunire in Rai. Profetul spune ca o zi de-a lui Dumnezeu este echivalentul a 891 de ani pe Pamant, asa ca 23 mai 2011 a fost inceputul numaratoarei inverse pentru sfarsitul lumii", spune cel care a vazut Raiul.

Sursa: Globalpost.com

FOTO! Cel mai batran urangutan din Europa a murit!... FOTO! Vezi cum arata tablourile alcatuite numai din suruburi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x