Antena Căutare

Trei MILIOANE de oameni au râs, dar apoi s-au întristat la final de povestea INCREDIBILĂ a acestui bărbat! Citește și tu!

Un bărbat a reușit să devină cunoscut în toată lumea după ce a fpcut ceva de-a dreptul surprinzător în timp ce mergea cu autobuzul.

Un bărbat a reușit să devină cunoscut în toată lumea după ce a fpcut ceva de-a dreptul surprinzător în timp ce mergea cu autobuzul.

Acesta a fost filmat în timp ce începe să se îmbrace cu haine de femeie. Cât se poate de calm, bărbatul și-a pus pantofi cu toc și sutien. Straniul incident s-a petrecut în China.

De îndată ce a fost postat pe internet, clipul video a devenit viral și a stârnit numeroase reacții. Printre cei care au văzut imaginile au fost și prieteni ai bărbatului, care au spus că acesta și-a pierdut soția în urmă cu doi ani și de atunci îi poartă hainele, în dorința de a o simți mai aproape.

De trei ori mai multă durere decât pe Titanic! În cea mai neagră zi din istorie, peste 4000 de suflete au pierit în flăc... Farsă de MILIOANE! Cum să-ți SPERII prietenii că ai PUTERI PARANORMALE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x