Antena Căutare

Un român a alergat 370 de kilometri și a doborât recordul național al Cehiei VIDEO

Un bărbat din Vâlcea în vârstă de 52 de ani a reușit să alerge 370 de kilometri în doar 48 de ore la un concurs din localitatea Kladno din Cehia. Acesta a doborât ultimul record al României cât și al Cehiei.

Un bărbat din Vâlcea în vârstă de 52 de ani a reușit să alerge 370 de kilometri în doar 48 de ore la un concurs din localitatea Kladno din Cehia. Acesta a doborât ultimul record al României cât și al Cehiei.

Ultramaratonistul Daniel Trușcă s-a apucat de alergat acum doi ani, iar în urmă cu un an jumătate a participat la o competiție națională din Timișoara. Acesta a reușit să ocupe locul II și a devenit dintr-un necunoscut un sportiv de performanță.

„Dacă vrei să faci un lucru, toate limitele trebuie să cadă. Ultimii 2 km i-am alergat cu steagul României de gât. M-au încercat nişte sentimente atât de puternice încât nu le pot exprima în cuvinte, Scala emoţiilor depăşeşte posibilitatea de exprimare verbală. Alergi şi plângi!” , a declarat Daniel Trușcă.

Trușcă a alergat, de asemenea, 231,72 de kilometri în 24 de ore, în luna martie la Belgrad.

Maratonul „48 h Self-Transcendence Race” a fost organizat la începutul lunii august. Vâlceanul a reușit să doboare recordul naţional al României de de 307 km în 48 de ore care i-a aparţinut lui Cristian Borcan, dar şi recordul naţional al Cehiei de 355 km.

Daniel Trușcă s-a născut în Drăgășani, Vâlcea, a absolvit Institutul de petrol și gaze din Ploiești, însă nu a practicat niciodată meseria de inginer. Acesta deține o afacere personală cu profile de depozitare pentru magazine.

Și-a implorat medicii să îi amputeze piciorul! Drama femeii a început în momentul în care a scăpat o sticlă de parfum... A dat lovitura la loto, la doar 24 de ani! El este tânărul care va primi 10.000 de euro lunar, în următorii 30 de ani. C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x