Antena Căutare

Un tânăr de 19 ani și-a părăsit iubita de 77 de ani pentru una mai... tinerică. S-a însurat cu o femeie de 72 de primăveri!

Zicala populară potrivit căreia, atunci când e dragoste la mijloc nu mai contează vârsta, se aplică perfect în cazul de față. Un adolescent de 19 ani are o mare pasiune pentru femeile mai în vârstă. Și când spunem mai în vârstă, nu ne referim la doamne trecute ușor de prima tinerețe

Zicala populară potrivit căreia, atunci când e dragoste la mijloc nu mai contează vârsta, se aplică perfect în cazul de față. Un adolescent de 19 ani are o mare pasiune pentru femeile mai în vârstă. Și când spunem mai în vârstă, nu ne referim la doamne trecute ușor de prima tinerețe.

Gary a devenit de puțin timp major, dar încă nu poate cumpăra alcool în Statele Unite pentru că acolo trebuie să fi împlinit 21 de ani pentru a fi servit de vânzătoare cu o sticlă în care se află licoarea lui Bacchus. În schimb, până la vârsta asta, băiatul din Tennessee a iubit două femei ale căror vârste adunate se apropie de... 150 de ani.

La început a fost pasiunea pentru o respectabilă doamnă de 77 de primăveri. A fost ceva pasional, dar care s-a stins rapid pentru că „pe fir” a intrat o altă femeie, mult mai hotărâtă, mai atractivă, dar și ceva mai tânără. Pe numele său Almeda Errell, pensionara i-a sucit rapid mințile lui Gary, după ce s-au cunoscut la o înmormântare. Mai precis, la înmormântarea fiului femeii în cauză. De-atunci totul a fost lapte și miere între Gary și noua sa cucerire în vârstă de 72 de ani, iar acum cei doi au devenit o familie.

Un tânăr de 19 ani și-a părăsit iubita de 77 de ani pentru una mai... tinerică. S-a însurat cu o femeie de 72 de primăveri!

„De cum am văzut-o, mi-a furat inima. M-am gândit numai la ea și la ochii săi verzi și expresivi. Sunt îndrăgostit până peste cap. O iubesc și mi-am dorit să ne căsătorim. Lumea mă acuză, dar nu mi-au plăcut niciodată femeile tinere. M-au atras mereu cele mature”, a dezvăluit tânărul.

De cealaltă parte, doamna Almeda a dezvăluit de ce a acceptat cererea în căsătorie a lui Gary: „Am fost măritată timp de 43 de ani, dar din căsătoria mea au lipsit săruturile, îmbrățișările, romantismul. Iubirea mea actuală e ca un vârtej. Mereu ne complimentăm și ne sărutăm. Ne bucurăm de relația noastră. Trebuie să spun însă că Gary a fost un gentleman și nu a dorit să avem relații sexuale decât după ce am devenit soț și soție”.

La 27 de ani, a hotărât că nu mai suportă! Și-a dat părinții în judecată: „Ceea ce au făcut este asemănător răpirii și s... Maria Ghiorghiu, profeție dură pentru România! Ce fenomen extrem se va întâmpla! „Să nu ne pierdem credința!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x