Antena Căutare

Un turist, mut de uimire când a ajuns la cazare. Locuința închiriată avea patul chiar lângă toaletă

Un turist american aflat în vizită în Londra a rămas fără cuvinte când a văzut că locuința închiriată nu avea nicio legătură cu realitatea. Cum au răspuns oficialii companiei de închirieri când bărbatul a arătat că baia și dormitorul erau în aceeași cameră.

imagine de stoc cu o locuință din Londra Galerie
Un turist a rămas fără cuvinte când a văzut că locuința închiriată avea patul chiar lângă toaletă | Profimedia

Un turist a devenit viral pe rețelele de socializare după ce a arătat locuința în care a fost cazat. Omul se afla într-o scurtă vacanță în Londra și a decis să apeleze la o cazare mai „low cost”, în comparație cu un hotel, dar nu s-ar fi gândit că locuința prezentată pe site-ul companiei nu are nicio legătură cu realitatea. Când a ajuns la cazare a rămas fără cuvinte când a văzut că baia și dormitorul sunt doar la câțiva centimetri distanță.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul Andreei Bănică de pe litoral. Prețul unei camere a explodat în plin sezon estival

Cazarea atipică din Londra care a stârnit amuzamentul internetului

Vă mai amintiți de garsoniera din Cluj de 11 mp de care a râs tot internetul anul trecut? Ei bine, dacă vă gândeați că nu se mai poate mai rău de atât, a demonstrat-o un turist american.

Profesorul universitar David Holtz a închiriat o locuință pe Airbnb și a rămas mut de uimire când a văzut că ceea ce era prezentat în pozele din aplicație nu avea nicio legătură cu realitatea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Acel moment când ajungi la airbnb-ul tău și realizezi că întregul spațiu este, în esență, doar o baie mare în care gazda a pus un pat”, a scris el pe Twitter, împărtășind și imagini de la locația din Londra.

În imaginile publicate de bărbat pe Twitter, se poate observa că „locuința” este un 2 în 1, cu baie și dormitor în aceeași cameră. Camera are și un geam mic, iar în fața patului se află cabina de duș, astfel că poti să faci doar un pas pentru a te pune direct la somn după un duș revigorant.

El a povestit că atunci când a rezervat camera, nu existau recenzii pe platforma de închirieri și nu și-a putut da seama doar din pozele de pe site că patul este chiar lângă toaletă.

Mesajul postat de profesorul universitar a stârnit peste 13 milioane de reacții din partea utilizatorilor, iar viralitatea lui a adus cu sine și un răspuns din partea Airbnb.

Cum a fost ademenit și înșelat un turist de către un chelner în Mykonos. A primit o notă de plată care l-a lăsat fără cuvinte

Cum a răspuns compania

Postarea virală a ajuns și în ochii celor de la Airbnb care și-au arătat compasiunea față de turist, în primă fază. Oficialii i-au cerut bărbatului adresa de e-mail de pe care a făcut rezervarea pentru a examina mai atent locația. Cu toate că și-au exprimat bunăvoința în mediul online, David Holtz a spus că Airbnb nu a soluționt sau oferit vreun răspuns în acest caz. Bărbatul și-a exprimat dezamăgirea spunând că serviciul de asistență pentru clienți nu a avut „niciun interes în a ajuta la rezolvarea problemei”.

„Mă pot aștepta la un rezultat diferit de data aceasta?”, a mai scris el în mediul online.

Jurnaliștii Mirror a contactat compania de asigurări pentru o declarație.

„Echipa noastră de servicii pentru clienți a fost în contact cu acest oaspete pentru a-i oferi sprijin. Încurajăm oaspeții să analizeze toate fotografiile, precum și descrierea și recenziile, înainte de a rezerva un sejur”, a fost răspunsul lor.

Când o văd, femeile și bărbații întorc capetele pentru a o admira. Nu știu însă ce secret ascunde Rikkie Valerie Kolle... Cum arată mâinile Danei Roba după ce i-a fost scos ghipsul: “Doctorul mi-a dat jos ghipsul, am plâns mai mult ca nicioda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x