Antena Căutare

Vestea cea mai așteptată din istoria omenirii. Adevărul despre Biblie a fost spus!

Teoriile celor care că neagă autenticitatea evenimentelor descrise în Biblie, au primit o lovitură grea. Arheologii israelieni au descoperit un sigiliu antic care demonstrează că unul dintre personajele Bibliei a trăit în realitate.

Teoriile celor care că neagă autenticitatea evenimentelor descrise în Biblie, au primit o lovitură grea. Arheologii israelieni au descoperit un sigiliu antic care demonstrează că unul dintre personajele Bibliei a trăit în realitate.

Sigiliul datează din secolul al XI-lea înainte de Hristos, timp în care, potrivit Sfintei Scripturi, israeliţii se stabiliseră în Canaan, scrie gandul.info. Moneda are un diametru de 2,5 centimetri şi arată lupta dintre un om şi un leu.

Arheologii cred că este vorba despre Samson, personajul biblic faimos și se referă la lupta dintre acestuia cu un leu, descrisă în Vechiul Testament.

La răscruce de vânturi! A primit interdicție pe viață. ”Pârțurile ei erau așa de puternice încât am crezut că cineva a c... Un elefant a fugit de la un circ din Râmnicu Vâlcea, fiind capturat de pe un deal din oraş şi dus înapoi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x