Antena Căutare

Cu ce se ocupă unica nepoată a soților Ceaușescu. Alexandra are 27 de ani și propria afacere

Alexandra este fata lui Valentin Ceaușescu, băiatul cel mare al lui Nicolae și al Elenei Ceaușescu. Iată cum arată, dar și ce studii are! Se pare că tânăra nu este prea mândră de moștenirea sa, drept urmare nu folosește numele bunicilor ei.

Cu ce se ocupă unica nepoată a soților Ceaușescu. Alexandra are 27 de ani și propria afacere Galerie
Cu ce se ocupă unica nepoată a soților Ceaușescu. Alexandra are 27 de ani și propria afacere | Profimedia

Nicolae și Elena Ceaușescu au avut trei copii, pe Zoia, Nicu și pe Valentin, cel din urmă fiind singurul care mai este în viață, dar și cel care le-a oferit nepoți. Acesta are, la rândul său, doi copii, pe Daniel Valentin și Alexandra, unicii moștenitori legali ai fostului cuplu prezidențial.

Citește și: FOTO! Toți o admirau, nimeni nu știa cine e! Cum arată Alexandra, nepoata lui Nicolae Ceaușescu

Cum arată și ce studii are Alexandra Ceaușescu

Alexandra Ceaușescu nu a avut ocazia să își cunoască buncii. Tânăra s-a născut în anul 1996, la aproape șapte ani după ce soții Ceaușescu au fost executați.

Potrivit Fanatik, ea urmat cursurile Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, la secția design interior, iar după ce a absolvit și-a continuat activitatea în domeniu, deschizându-și o afacere alături de alți doi colegi. Mai mult, unica nepoată a soților Ceaulescu ar fi câștigat numeroase premii pentru schițele și proiectele realizate.

„Este un studio de arhitectură de interior din București (…). Ideologia noastră constă în faptul că vedem designul ca pe ceva mai mult decât doar crearea unui spațiu armonios, considerăm că acesta ar trebui întotdeauna să spună o poveste, de aceea acordăm o atenție specială nevoilor clienților noștri, în încercarea de a găsi povestea unică a fiecărui spațiu în parte. Fie că este vorba despre amenajări rezidențiale sau comerciale, pentru fiecare proiect punem laolaltă conceptul, funcționalitatea și ergonomia, parcurgând toate etapele de proiectare, până la implementare, pentru ca povestea fiecărui proiect să aibă un final fericit.”, își definește Alexandra munca, în prezentarea făcută pe site-ul firmei la care este partener și fondator, citată de Fanatik.

Spre surprinderea tuturor, Alexandra a ales să stea departe de lumina reflectoarelor și să nu folosească numele soților Ceaușescu în titulatură sau în recomandare, potrivit sursei citate mai sus.

Aici imagini cu Alexandra, nepoata soților Ceaușescu:

Citește și: Cum arată nepoata lui Ceauşescu. Are 20 de ani, este studentă la Arhitectură și se transformă într-o bombă sexy. Cum s-a pozat, în costum de baie

Alexandra Ceaușescu are și un frate vitreg

Valentin Ceaușescu, cel care este considerat „arhitectul” echipei Steaua Bucureşti, a fost căsătorit cu Iordana Borilă, fiica lui Petre Borilă şi a activistei comuniste Ecaterina Abraham, cu care are un fiu, pe Daniel Valentin, născut în anul 1981.

Căsnicia cu Iordana Borilă a durat aproximativ 18 ani. Fiul fostului dictator s-a recăsătorit în anul 1995 cu Roxana Dună, mama Alexandrei.

Potrivit as.ro, Daniel Valentin are în prezent 42 de ani și s-a specializat în fizică, marea pasiune și meseria tatălui său.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x