Antena Căutare

Paleologu consideră că a fost o greşeală candidatura lui Dan Barna: Dacă ar fi candidat Dacian Cioloş, poate că nici nu aş fi candidat

Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Theodor Paleologu, a declarat, luni, că a fost o greşeală candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidenţiale, iar el a prevăzut ”dezastrul” legat de intrarea acestuia în turul al doilea. ”Dacă ar fi candidat Dacian Cioloş, poate că nici nu aş fi candidat”, a afirmat Paleologu.

Theodor Paleologu a declrat, luni, la Digi 24, că nu este dezamăgit de rezultatul obţinut la alegerile prezidenţiale şi le-a mulţumit tutoror celor din PMP care s-au mobilizat pentru obţinerea acestui rezultat.

Comentând situaţia liderului USR, Dan Barna, care a mizat pe intrarea în turul al doilea, Paleologu a spus că a prevăzut ”dezastrul” şi că a fost ”o greşeală” candidatura acestuia.

”Dacă ar fi candidat Dacian Cioloş, poate că nici nu aş fi candidat”, a spus Paleologu.

Potrivit acestuia, Cioloş este ”un om cu greutate şi cu experienţă politică”, dar nu este ”un lider”.

Paleologu a spus că nu va intra în PMP, se va întoarce la şcoala sa, dar va sprijini formaţiunea la următoarele alegeri.

Klaus Iohannis a obţinut 36,91% din voturi la primul tur al alegerilor prezidenţiale, Viorica Dăncilă - 23,45%, Dan Barna - 14,19%, Mircea Diaconu - 9,17%, Theodor Paleologu - 5,69%, Kelemen Hunor - 4,13%, conform datelor centralizate din 95,89% din secţiile de votare, a anuţat luni BEC.

Sursa : news.ro

Alegeri prezidențiale 2019. Răsturnare uriașă de situație! Anunțul neașteptat făcut de alianța USR Plus: „O să avem o di... Turcan: Cei doi candidaţi din turul doi al prezidenţialelor au avut întotdeauna priorităţi complet diferite, înseamnă că...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x