Antena Căutare

A fost cutremur în România. Patru seisme în patru zile din luna mai: Este o zonă mai deosebită. Aici devin periculoase

Un cutremur s-a produs, sâmbătă dimineață, în judeţul Buzău, potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Un cutremur s-a produs, sâmbătă dimineață, în judeţul Buzău, potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Un cutremur de 2,4 grade pe scara Richter s-a produs la ora 00:58 ora României, în județul Buzău, la o adâncime de 116 de kilometri.

Este al patrulea cutremur din luna mai, din România.

„Într-adevăr, zona nu este cunoscută ca fiind una cu risc seismic periculos, dar au mai fost cutremure acolo cu această magnitudine sau chiar mai mare. Ea este o zonă mai deosebită prin adâncimea la care se produc seismele, ușor superficiale, la adâncimi de doar câțiva kilometri, dar și prin raritatea lor, o dată la câțiva ani, spre deosebire de Vrancea unde sunt cutremure zilnic și chiar de mai multe ori pe zi”, a explicat unul dintre experții Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP)

Trei tineri fugari sunt căutați în toată țara! Poliția e în alertă după ce adolescenții au comis o faptă gravă... Elev din Constanța, condamnat de un tribunal! Decizie cruntă după ce copilul și-a terorizat un coleg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x