Antena Căutare

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE. Scorpionii sunt bârfiți, Capricornii au succes

O săptămână în care totul se reduce la acte și bani.

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE. O săptămână în care totul se reduce la acte și bani. Nativii sunt atenționați în ce privește demersurile fiscale și de relaționare cu autoritățile.

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE BERBEC. Au nevoie de un răspuns din partea persoanelor pe care le contacteză în ce privește domeniul profesional. Aspectele devin tensionate spre sfârșitul săptămânii.

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE TAUR. O zi buna la muncă, luni, miercuri și joi, iritare. Au setimentul că ies în pierdere din cauza celorlalți.

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE GEMENI. O saptămână bună, discuții plăcute, flirt. Să aibă grijă cum termină săptămâna, deoarece prea multă relaxare și beatitudine strică.

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE RAC. O săptămână care începe bine, dar sunt emotivi și iau totul prea personal. Chetuiesc neprevăzut.

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE LEU - Discuții și întâlniri,luni. Mare atenție la sănătate. Au nevoie maximă de a-și încarca bateriile.

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE FECIOARĂ - Totul se reduce la bani, luni, apoi apar probleme legate de acte pentru a concretiza aspecte ce țin de finanțe.

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE BALANȚĂ. Luni sunt în formă, spre mijlocul săptămânii dau banii pe mofturi.

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE SCORPION. Luni, odihnă, vindecare, nu sunt cei mai buni negociatori. O săpămână bună.

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE SĂGETĂTOR. Atenție la sănătate, excesele se plătesc, inclusiv în ce privește munca. Sunt bârfiți de de colegi

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE CAPRICORN. - Succes pe plan profesional

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE VĂRSĂTOR. Vărsător- O săptămână profitabilă.

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE PEȘTI - Discuții despre bani, probleme cu rezolvarea unor acte.

Mărturiile înfiorătoare ale unui MEDIC român: "În România, aproape că nu există familie fără un caz de cancer. Nu d... Filmarea e VIRALĂ! Pilotul unui avion plin cu români a refuzat să decoleze, după ce o femeie de etnie romă a făcut scand...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x