Antena Căutare

Ce au zis două turiste din Grecia, atunci când au ajuns în București! Ce le-a uimit atunci când au ajuns în Centrul Vechi

Două turiste au decis să viziteze România și nu mică le-a fost surpriza atunci când au văzut ce au descoperit în București, după ce au ajuns în Centrul Vechi, la o biserică.

colaj foto cu imagine din centrul vechi si poza cu biserica stravropoleos din bucuresti Galerie
Tinerele au dezvăluit ce le-a plăcut cel mai mult la București | sursa foto: Profimedia/shutterstock

În ultimii ani, țara noastră a început să fie tot mai frecvent vizitată de turiști din întreaga lume. Printre ei s-au numărat și două tinere venite de la Atena, din Grecia. Cele două au vizitat orașul București și, când au ajuns în Centrul Vechi, la Biserica Stavropoleos, un detaliu le-a uimit din plin. Acestea au dezvăluit totul în cadrul unui clip video publicat pe YouTube.

Ce au zis două turiste din Grecia, atunci când au ajuns în București. Ce le-a uimit atunci când au ajuns în Centrul Vechi și au mers la Biserica Stavropoleos

Mario și Olivia din Grecia au ajuns în București în luna noiembrie a anului trecut. Aventura lor a fost surprinsă în cadrul unui clip video, publicat ulterior pe YouTube.

„Suntem Maria și Olivia, suntem din Atena (Grecia) și am decis să ne urmăm visul și să începem împreună o călătorie în Europa, filmând totul. Ne place ceea ce face, învățăm multe despe lume și despre noi în fiecare zi și sperăm să vă placă conținutul nostru și să zâmbiți odată cu noi, în aventura noastră”, s-au descris tinerele pe pagina lor de YouTube.

Citește și: Un italian, surprins de ce a văzut la semafor în România. A inceput să numerele mașinile de lux din coloană

Cele două și-au început aventura în București. Au explorat Centrul Vechi, s-au plimbat pe străzi, au admirat diferitele atracții turistice și au vizitat o celebră librărie. Au încercat feluri de mâncare românești, au vizitat o biserică românească și au apreciat în mod deosebit interacțiunile avute cu românii.

Când au ajuns la Biserica Stavropoleos, tinerele au fost uimite nu doar de curtea interioară a lăcașului, ci mai ales de faptul că ortodocșii din România țin lumânările în afara bisericii, spre deosebire de creștinii ortodocși din Grecia sau din alte țări preponderent creștine.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmarea tinerelor Maria și Olivia a făcut senzație și a adunat peste 11.000 de vizualizări. Clipul video a stârnit numeroase reacții și nu puțini au fost cei care și-au exprimat apoi dorința de-a vizita România.

„Bucureștiul arată ca un oraș grozav! Nu aveam de gând să îl vizitez, dar acum e pe lista mea!”, „România pare un loc interesant de vizitat”, „Mâncarea arată minunat”, iată doar o parte dintre reacțiile internauților.

Citește și: Un italian a rămas mască după ce a făcut cumpărături în țara noastră. Ce l-a uimit în magazinele autohtone

Ulterior, tinerele și-au îndreptat pașii către Brașov și s-au declarat extrem de încântate de cele descoperite.

Un american a renunțat la viața lui din Michigan și a venit la Țicleni, în Gorj, la aleasa inimii lui, ca să se căsătorească. Povestea lor a stârnit numeroase reacții.

Se spune că dragostea nu cunoaște limite și că, atunci când iubești, poți ajunge să faci lucruri îndrăznețe. De asta s-a convins și Michael Bush, un american care s-a căsătorit la Țicleni, în Gorj, cu Ana Maria, aleasa inimii lui. Bărbatul a renunțat la viața lui în Michigan (Statele Unite ale Americii) pentru a se stabili în România.

Rugăciune puternică de Izvorul Tămăduirii. Acatistul Izvorului Tămăduirilor Născătoarei de Dumnezeu.Ce rugă trebuie să r... Vlad Pascu, sancționat disciplinar în închisoare. Cum a fost pedepsit și de la ce a pornit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x