Antena Căutare

Cutremur puternic, vineri noapte, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde a avut loc

Un cutremur puternic a avut loc, vineri noapte, în România, în judeţul Buzău, a anunțat Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). cu magnitudinea 3,7 grade pe scara Richter s-a produs, vineri noapte, în judeţul Buzău, la o adâncime de 150 de kilometri.

Un cutremur puternic a avut loc, vineri noapte, în România, în judeţul Buzău, a anunțat Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Cutremurul s-a produs vineri, la ora 23.44, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, la adâncimea de 150 de kilometri.

Seismul a avut magnitudinea 3,7 pe scara Richter, potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Intensitatea cutremurului în zona epicentrală a fost de I grad(e) Mercalli.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Nehoiu (15 kilometri), Covasna (34 de kilometri), Întorsura Buzăului (36 de kilometri), Târgu Secuiesc (50 de kilometri), Vălenii de Munte (51 de kilometri).

Sursa : news.ro

Populaţia, avertizată să evite zona dintre Mănăstirea Sinaia și Castelul Peleș... Ce nu ai voie să faci pe 20 iulie, de Sântul Ilie! Aduce mare ghinion!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x