Antena Căutare

Italia, zguduită de un cutremur ce s-a resimțit la Roma! Mai multe clădiri au fost avariate, iar circulația de la metrou a fost închisă

Italia s-a cutremurat duminică seară, când a fost înregistrat un seism cu magnitudinea de 3,7 pe scara Richter, la ora locală 20:43. 

Italia s-a cutremurat duminică seară, când a fost înregistrat un seism cu magnitudinea de 3,7 pe scara Richter, la ora locală 20:43.

Seismul s-a produs la 30 de kilometri de Roma, capitala Italiei și a fost resimțit de o parte dintre locuitori, potrivit anunțului făcut de Institutul italian de Geofizică.

Conform sursei citate, seismul a avut loc la o adâncime de nouă kilometri, la trei kilometri nord-est de orașul Colonna.

Deși nu s-au înregistrat pagube ori victime, iar circulația la metrou a fost temporar închisă pentru efectuarea unor verificări, după care circulaţia a fost reluată pe tronsonul respectiv.

Primarul oraşului Colonna, Fausto Giuliani, a declarat pentru agenţia de ştiri ANSA că mai multe clădiri au fost avariate.”A fost multă teamă, toată lumea a ieşit în stradă”, a mai spus primarul localităţii.

Capitala italiană nu se află într-o zonă cu risc seismic ridicat, dar cutremurele care au loc în regiunea învecinată Abruzzo, o zonă cu activitate seismică puternică, sunt deseori resimţite la Roma.

Sânziene 2019. Când pică și ce nu ai voie să faci de Drăgaică. Superstiții și ritualuri... Șoferul care a provocat un accident în Galați a fost luat la bătaie: "Sunt vinovat, recunosc! Recunosc! Nu mă chinu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x