Antena Căutare

Cutremur în România, duminică dimineață. Ce magnitudine a avut seismul 

România s-a cutremurat duminică dimineață, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Conform sursei citate, un seism a avut loc în zona seismică Vrancea și a avut magnitudinea de 3,2 pe scara Richter. 

Cutremur în România, duminică dimineață. Ce magnitudine a avut seismul 
Cutremur în România, duminică dimineață. Ce magnitudine a avut seismul

Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), cutremurul a avut loc la ora 04:58:13 (ora României), în zona seismică Vrancea, județul Vrancea, la adâncimea de 99 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea orașelor Nehoiu (46 km), Covasna (48 km), Slănic-Moldova (50 km), Odobești (51 km) și Onești (53km).

Cel mai puternic seism din ultimii doi ani s-a produs pe 28 octombrie 2018 și a avut o intensitate de 5.8 pe scara Richter.

Recuperarea navei răsturnată în Portul Midia se amână! Autoritățile nu s-au înțeles la capitolul bani. „S-au bâlbâit”... Încep în forță anul! Zodii care își schimbă locul de muncă sau primesc bani! Horoscop 6-12 ianuarie 2020, cu Camelia Păt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x