Antena Căutare

Cutremur în România în această dimineață! Unde s-a produs și ce magnitudine a avut

Un cutremur cu magnitudinea 3 pe scara Richter s-a produs joi dimineaţă, la ora locală 8:58, în judeţul Vrancea, în zona seismică Vrancea, informează Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), anunță Agerpres. 

Ultima oră! Cutremur în România cu puțin timp în urmă! Unde a fost resimțit cel mai puternic

Un cutremur cu magnitudinea 3 pe scara Richter s-a produs joi dimineaţă, la ora locală 8:58, în judeţul Vrancea, în zona seismică Vrancea, informează Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), anunță Agerpres.

Seismul a avut loc la o adâncime de 71 de kilometri, iar intensitatea acestuia s-a resimţit în localităţile: Odobeşti (45 km), Panciu (50 km), Oneşti (50 km), Slănic - Moldova (51 km) şi Nehoiu (52 km)

Femeie lovită de o mașină de Poliție aruncată pe trotuar de un alt autovehicul. Martorii acuză: "Nu a oprit!"... Un român este de-a dreptul șocat după ce și-a pierdut în parcare portofelul cu mulți bani și acte. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x