Antena Căutare

Cutremur în România, marți seară! Este al patrulea seism produs în mai puțin de 24 de ore

România s-a cutremurat din nou marți seară, când un nou seism s-a produs în județul Vrancea, acesta fiind al patrulea pe ziua de astăzi, în țara noastră. 

România s-a cutremurat din nou marți seară, când un nou seism s-a produs în județul Vrancea, acesta fiind al patrulea pe ziua de astăzi, în țara noastră.

Conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul, care a avut o magnitudine de 3,7, s-a produs la ora 18:29, în județul Vrancea, la o adâncime de 66 de kilometri.

Citește și: Seismic Center : „S-a detectat formarea unei noi variații gravitaționale mult mai mare decât cea de pe 18-22 Mai ”

Acesta a fost al patrulea seism produs astăzi, întrucât două cutremure s-au produs în județul Buzău, la ora locală 03:06, respectiv 08:53, iar un alt cutremur s-a produs la granița României cu Moldova. Acestea au avut magnitudinea de 2,5, 3,1, respectiv 2,2.

Citește și: A fost cutremur în România! Două seisme au zguduit pământul în această dimineață

Anul trecut, cel mai puternic seism a avut loc în data de 28 octombrie, în judeţul Buzău, şi a avut o magnitudine de 5,8 pe Richter, mişcarea tectonică fiind resimţită şi la Bucureşti.

Un elev al Colegiului Militar din Craiova a dispărut în mare, în Mamaia! 17 scafandri îl caută... Papa Francisc, mesaj pentru români, înainte de a ajunge în țară: ”Vin între voi ca să mergem împreună!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x