Antena Căutare

Cutremur neobișnuit duminică! Ce anunță specialiștii despre ultimul seism

Cutremur neobișnuit în România! Un seism s-a produs duminică, potrivit datelor transmise de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Cutremur neobișnuit în România! Un seism s-a produs duminică, potrivit datelor transmise de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul a fost înregistrat la o adâncime de 30 de kilometri.

Potrivit INCDFP, duminică la ora 05:38:50 (ora Romaniei), s-a produs în Marea Neagră un cutremur cu magnitudinea 3,1 pe scara Richter.

Cutremur neobișnuit duminică! Ce anunță specialiștii despre ultimul seism

Acesta este al 14-lea seism înregistrat în Marea Neagră în 2019, zece dintr cutremur având loc în 6 februarie. Cel mai mare seism din Marea Neagră s-a înregistrat în 8 mai şi a avut magnitude de 3,1 pe scara Richter, arată news.ro.

Cel mai mare cutremur înregistrat în acest an în România s-a produs în 9 ianuarie şi a avut 4,4 grade. seismul a fost înregistrat în judeţul Buzău.

Copil din Brașov, târât cu mașina de mama care l-a abandonat pentru a-i da o lecție! „Mami meu, nu mă lăsa”... Votul a început! Românii trebuie să răspundă la trei întrebări! Care sunt acestea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x