Antena Căutare

Două cutremure în Vrancea. Primul la 126 kilometri, iar al doilea la 92 de kilometri adâncime

Două cutremure au avut loc în Vrancea, joi dimineața, cu magnitudini de 3 și 3,5 grade Richter, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Două cutremure au avut loc în Vrancea, joi dimineața, cu magnitudini de 3 și 3,5 grade Richter, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Primul cutremur s-a produs la ora locală 03:52,la o adâncime de 126 kilometri, în judeţul Buzau, şi a avut o magnitudine de 3 pe scara Richter.

Al doilea seism a avut loc la ora 10:53, în judeţul Vrancea, şi a avut o magnitudine de 3.5 pe scara Richter, la o adâncime de 92 kilometri.

Ministerul Justiţiei anunță că face eforturi pentru a transfera în țară un român aflat în detenţie în China... Curtea de Apel Craiova, decizie uluitoare în cazul Sorina! Cererea procurorului general a fost respinsă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x