Antena Căutare

Imagini ŞOCANTE cu pagubele produse de cutremurul de sâmbătă seara! Mobilă distrusă, semafoare blocate, şosele crăpate

Sâmbătă seara, la ora 21:14, în zona Vrancea, s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 5,7 grade pe scara Richter. Seismul s-a simţit destul de puternic, oamenii s-au panicat şi au apărut şi imagini cu pagubele produse.

Imagini ŞOCANTE cu pagubele produse de cutremurul de sâmbătă seara! Mobilă distrusă, semafoare blocate, şosele crăpate Galerie
| Captur? Rom�niaTV

Sâmbătă seara, la ora 21:14, în zona Vrancea, s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 5,7 grade pe scara Richter. Seismul s-a simţit destul de puternic, oamenii s-au panicat şi au apărut şi imagini cu pagubele produse.

Cutremurul a fost urmat de 12 replici de mică intensitate, cea mai recentă fiind astăzi, la ora 7:00 dimineaţa, cu magnitudinea de 2,2 grade. VEZI AICI mai multe detalii despre eveniment!

Pentru că a fost la mică adâncime, seismul a fost resimţit în mai multe judeţe ale ţării. La Tulcea, s-a dărâmat un perete al unei case nelocuite şi o conductă de apă s-a fisurat, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta“.

Foarte aproape de epicentru, în Adjud, mobila unei locuinţe a căzut de pe perete. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Un internaut a postat pe Youtube un filmuleţ cu imagini din centrul oraşului Galaţi: "La o oră după cutremur, aproape jumătate din strada Domnească nu a avut curent electric. Semafoarele nu au funcționat, iar într-una din intersecțiile importante s-au blocat pe roșu pentru cei cu prioritate. Clădirile vechi, inclusiv cele cu bulină roșie, au rămas cu zidurile intacte."

Tot în Galaţi, camerele de supraveghere ale unui restaurant au surprins trepidaţiile pământului şi reacţiile de panică ale angajaţilor.

CITEŞTE ŞI:

Informaţii foarte utile pentru noi toţi! Secretarul de stat Raed Arafat explică tot ce trebuie să faci în caz de cutremur

Informaţii foarte utile pentru noi toţi! Secretarul de stat Raed Arafat explică tot ce trebuie să faci în caz de cutremu... Prognoza meteo pentru săptămâna următoare, în toată ţara! Ce se va întâmpla cu temperaturile şi precipitaţiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x