Antena Căutare

Jerry Springer a murit. Legendarul prezentator TV s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani: "Este de neînlocuit"

Jerry Springer, prezentatorul TV cunoscut pentru talk-show-urile sale de televiziune, a murit la vârsta de 79 de ani. Controversatul prezentator a găzduit emisiunea Jerry Springer Show timp de aproape trei decenii, din 1991.

colaj foto cu Jerry Springer Galerie
Jerry Springer a murit. Legendarul prezentator TV s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani: "Este de neînlocuit" | Hepta.ro/Profimediaimages.ro

Springer a murit liniștit, joi, în locuința sa din Chicago, au confirmat publiciștii săi pentru BBC News. Jerry Springer, fost primar din Cincinnati şi legendar prezentator TV, al cărui talk-show tabloid era cunoscut pentru certurile scandaloase, scaunele aruncate şi confruntările fizice dintre cuplurile care se certau şi distrugătorii de case, a murit, a anunţat, joi, agentul său, Bradley Singer.

Jerry Springer a murit la 79 de ani: "Este de neînlocuit și pierderea lui doare enorm, dar amintirile despre intelectul, inima și umorul său vor dăinui"

Într-o declarație, Jene Galvin, un prieten al lui Springer și purtător de cuvânt al familiei, l-a descris pe acesta ca fiind "de neînlocuit": "Abilitatea lui Jerry de a se conecta cu oamenii a stat la baza succesului său în tot ceea ce a încercat, fie că era vorba de politică, de emisiuni sau doar de glume cu oamenii de pe stradă care doreau o fotografie sau o vorbă. Este de neînlocuit și pierderea lui doare enorm, dar amintirile despre intelectul, inima și umorul său vor dăinui", a spus el.

Înainte de cariera sa în televiziune, care a inclus și roluri de reporter și comentator politic, Springer a fost primarul orașului Cincinnati și consilier de campanie politică al lui Robert F. Kennedy.

Citește și: Dumitru Moroşanu a murit. Fostul producător TV și realizator la Cerbul de Aur s-a stins din viață - Surse

În octombrie anul trecut, Springer a jucat în versiunea americană a serialului The Masked Singer - una dintre ultimele sale apariții la televiziune. Springer s-a născut în Highgate, Londra, în 1944, în familia unor refugiați evrei dintr-o regiune a Germaniei care acum face parte din Polonia.

Lansat în 1991, The Jerry Springer Show a început ca un talk-show obișnuit, axat pe probleme sociale și pe politica americană, condus de Springer, pe atunci într-o manieră blândă. Dar, în încercarea de a crește audiența, Springer a schimbat radical lucrurile după câțiva ani, concentrându-se pe conținuturi scandaloase, relatează publicația BBC News.

Jerry Springer găzduise recent, timp de 3 sezoane, emisiunea de televiziune "Judge Jerry". Fostul prezentator al emisiunii "The Jerry Springer Show" a încheiat un contract cu NBC pentru această emisiune, în care a fost gazda, în calitate de judecător într-o sală de judecată.

Springer a obţinut o diplomă în drept la Universitatea Northwestern în 1968. A continuat să aibă o carieră în politică, inclusiv o perioadă ca primar al oraşului Cincinnati, înainte de a ajunge la emisiunea de talk-show, în 1991.

Citește și: Radu Cosașu a murit. Două luni i-a rezistat morții, de pe patul de spital. Ce spunea cu câteva săptămâni înainte să se stingă

(P) Pune bazele unei cariere de succes în domeniul resurselor umane cu Aprendis... A fost cutremur în dimineața de vineri, în România. Ce magnitudine a avut seismul care s-a resimțit în mai multe orașe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x