Antena Căutare

Mesajul postat pe Facebook de tânărul din Ploiești care și-a înjunghiat fosta profesoară de matematică: ”Nici Clamparu nu a făcut ce o să-ți fac eu ție”

Mihai Alexandru Nițescu, elev al Colegiului Tehnic Spiru Haret din Ploieşti, care a înjunghiat o profesoară, a postat pe Facebook, cu doar câteva ore înainte de atac, un mesaj în care anunțat că a venit timpul pentru răzbunare. 

Mesajul postat pe Facebook de tânărul din Ploiești care și-a înjunghiat fosta profesoară de matematică: ”Nici Clamparu nu a făcut ce o să-ți fac eu ție”
Mihai Alexandru Nistescu avea asupra sa un cutit si mai multe arme albe

Mihai Alexandru Nițescu, elev al Colegiului Tehnic Spiru Haret din Ploieşti, care a înjunghiat o profesoară, a postat pe Facebook, cu doar câteva ore înainte de atac, un mesaj în care anunțat că a venit timpul pentru răzbunare.

Cu doar câteva ore înainte de a-și ataca fosta profesoară, Mihai Alexandru Niţescu a anunțat pe Facebook că a venit timpul răzbunării. „M-ai dat afară din liceu. A venit timpul să mi-o plăteşti şi nimeni şi nimic nu mă putea opri. Nu am frică, milă, scrupule. O să îţi sune în cap tot ce ţi-am promis. Nici Clamparu nu a făcut ce o să îţi fac eu ţie. L-ai vrut pe dracu, îl ai!”, a scris Mihai Alexandru Niţescu, făcând aluzie la Ion Clamparu, considerat cel mai de temut proxenet român din cauza ororilor la care își supunea victimele.

Agresorul a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tânărul urmează să fie supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul comiterii atacului.

Detalii înfiorătoare în cazul profesoarei înjunghiate! Cine este agresorul și ce motiv ar fi avut să o atace

Profesoara înjunghiată a ajuns în stare gravă la spital, în șoc hemoragic. Femeia de 43 de ani a fost operată și se află în afara oricărui pericol.

Maria Ghiorghiu, o nouă profeție cutremurătoare: ”Urmează cinci vremi grele! Dumnezeu ne va pedepsi crunt!”... Epidemie de gripă în România! Ecaterina Andronescu, ministrul Educației, reacție vehementă: ”Școlile vor fi închise, doa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x