Antena Căutare

Momente de groază pe un aeroport din Iași! Un avion a avut probleme în timp ce ateriza și autorităţile au instituit Codul Roşu de Intervenţie

Panică pe aeroportul din Iași! Marți noaptea un avion al companiei Blue Air a aterizat forţat. Pilotul le-a spus colegilor din turnul de control că aeronava are o defecţinue la bord. Aeronava se întorcea de la Munchen, Germania, şi trebuia să aterizeze la Iaşi, la ora 23:50.

Panică pe aeroportul din Iași! Marți noaptea un avion al companiei Blue Air a aterizat forţat. Pilotul le-a spus colegilor din turnul de control că aeronava are o defecţinue la bord. Aeronava se întorcea de la Munchen, Germania, şi trebuia să aterizeze la Iaşi, la ora 23:50.

Cu aproape un sfert de oră, înainte, pilotul a anunţat turnul de control că nu se deschide trenul de aterizare, astfel că avionul s-a învârtit mai bine de 20 de minute, deasupra aeroportului.

Imediat, autorităţile au instituit Codul Roşu de Intervenţie, iar, în aeroport, au fost trimise mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe, o autospecială de intervenție în caz de accidente colective, dar şi opt echipaje de prim ajutor. În cele din urmă, avionul, care avea 200 de oameni la bord, a aterizat cu bine, fără ca cineva să fie rănit. Câteva persoane au suferit, însă, atacuri de panică, potrivit B1.ro.

Pasagerilor li s-ar fi spus că pe pistă se afla o mașină, nu că nu s-ar fi deschis roţile. Însă, mulţi dintre oamenii aflaţi în aeronavă susţin că nimeni nu le-a comunicat nimic.

Bărbat din Argeș, căutat de 150 de polițiști și jandarmi după ce și-a înscenat propria sechestrare! Motivul pentru care ... Poliția Română interzice folosirea rețelelor sociale pentru transmiterea sarcinilor de lucru: „au existat nenumărate pol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x