Antena Căutare

O femeie a făcut o descoperire dezgustătoare în burrito. Ce a putut găsi în mâncare: „Acela nu e un bob de fasole”

O tânără a rămas dezgustată după ce a făcut o descoperire nedorită în mâncarea pe care i-a comandat-o sora sa.

colaj cu o femeie si mancare
O femeie a făcut o descoperire dezgustătoare în burrito. | TikTok

Nicolle Saba a postat un videoclip TikTok cu descoperirea dezgustătoare, după ce și-a comandat un burrito și l-a desfăcut. Saba cumpărase inițial mâncarea pentru sora ei, care a găsit ingredientul nedorit după ce a luat o mușcătură din burrito.

În imagini lângă mâncare apare un gândac mort pe care sora ei l-a scuipat în timp ce îl mânca.

'Sunt dezgustată. Nu voi mai mânca în acel restaurant', a scris Saba în descrierea videoclipului.

Clipul a avut peste un milion de vizualizări și i-a făcut pe utilizatorii TikTok să se teamă să mai comande mâncare de la acel restaurant care le oferă clienților posibilitatea de a comanda burrito personalizat, burrito bowls, salate și tacos.

Citește și: O mireasă s-a oripilat atunci când a descoperit ce cadou a putut să îi facă soacra pentru noaptea nunții. Ce a dezvăluit

Ce a putut să găsească o tânără în burrito. A scuipat imediat cum și-a dat seama: „Acesta nu e un bob de fasole”

Saba a spus că nu va mai fi unul dintre acești clienți și a dezvăluit că a refuzat să mai comande vreodată de acolo.

„Ăsta nu e un bob de fasole”, a spus femeia în timp ce filma gândacul. „Acestea sunt companiile în care avem încredere să ne facă mâncarea cu gândaci în ea', a spus Saba.

Saba nu a precizat ce ingrediente se aflau în burrito-ul surorii sale și nu a identificat tipul de insectă care se afla în interior.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce a descoperit o femeie în casa ei, abia la trei ani după ce s-a mutat. Pereții casei ascundeau un secret| VIDEO

„Nu am mâncat niciodată de la acel restaurant și nu cred că voi mânca vreodată', a scris cineva.

„Zilele trecute am găsit o muscă în mâncare. Mi-au dat doar un alt bol. Nu voi mai mânca acolo niciodată', a scris o persoană.

Acest caz nu este singular pentru acel lanț internațional de restaurante.

O femeie din Florida, pe nume Tori Kinley, a postat un videoclip TikTok în iulie 2021 și a dezvăluit că în burrito-ul ei se afla un gândac: „Am mușcat din ceva crocant și mi-am zis: "Oh, interesant”, a spus Kinley.

Crocantul din burrito-ul ei s-a dovedit a fi un gândac întreg. Ea a scuipat corpul și gândacului și a spus că 'a înghițit restul'.

Un alt TikToker a postat un videoclip în care apare îngrozită după ce a găsit o insectă moartă în comanda ei săptămâna trecută.

Carmen Iohannis a ajuns la Casa Albă. Ce ținută a purtat prima-doamnă și ce i-a transmis Jill Biden cu această ocazie... Românii au găsit o metodă inedită pentru a păcăli automatele de reciclare. Cât de inventivi sunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x