Antena Căutare

VIDEO| Tânărul urla de durere, dar medicii de la camera de gardă l-au trimis acasă: „Nu aveţi acasă un algocalmin?”

Scene greu de privit s-au derulat la spitalul din Medgidia. Un pacient ce acuza dureri cumplite a fost trimis acasă de medicul de gardă care i-a recomandat să se ducă la medicul de familie. 

Scene greu de privit s-au derulat la spitalul din Medgidia. Un pacient ce acuza dureri cumplite a fost trimis acasă de medicul de gardă care i-a recomandat să se ducă la medicul de familie.

Sâmbătă seara. Un tânăr din Medgidia se simte din ce în ce mai rău. Hotărăște să meargă la camera de gardă a spitalului, să primească ajutor. Reacția medicilor a fost șocantă!

Medicii i-au administrat un analgezic și au spus familiei să îl ducă acasă și apoi la medicul de familie, pentru a obține un bilet de trimitere către un medic specialist neurolog, scrie observator.tv.

Recomandările au fost făcute doar pe baza unor presupuneri, tănărului nefăcându-i nicio investigație în spital, ecografie sau RMN.

Discuția dintre medic și familie a fost filmată cu telefonul mobil de ruda pacientului. În înregistrare, medicul poate fi auzit cum le recomandă să îl ducă acasă şi să urmeze „calea biletului de trimitere”.

„Nu este o urgenţă. Avem nişte reguli, nişte protocoale pentru care dăm cu subsemnatul. Trimitere de la medicul de familie pentru medicul neurolog. Cel mai probabil, durerea dumnealui este de la o hernie de disc. Nu aveţi acasă un algocalmin, un ketonal? Asta i-am făcut şi noi. Altceva nu avem ce să îi facem. Dacă nu îi trece durerea, reveniţi”, a declarat medicul de gardă în conversaţia cu ruda pacientului.

Anunț oficial: Fără examen de admitere la liceu în 2019, dar evaluările vor suferi modificări majore... Profeția înfiorătoare făcută de Maria Ghiorghiu: ”Vă va acoperi 19 ani...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x