Antena Căutare

Patriarhul Daniel: Folosirea telefoanelor mobile a devenit o molima

Era comunicatiilor nu se suprapune prea bine cu religia. Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, a indemnat la inchiderea telefoanelor mobile in biserica, in timpul Sfintei Slujbe.

La finalul slujbei, Patriarhul Daniel a atras atentia ca folosirea telefonelor mobile s-a transformat intr-o "molima" la romani, spunand ca in biserica trebuie sa se dea dovada de "evlavie, bunacuviinta si dragoste pentru Dumnezeu".

"Nici o ascultare nu este mai importanta si mai sfanta decat ascultarea vocii Lui, a cuvantului Lui in lume", a punctat Patriarhul Daniel care considera, de asemenea, ca cei care lasa telefoanele mobile deschise in biserica o fac „pentru a arata cat sunt de importanti, cat sunt de cautati sau din neglijenta".

Patriahul a adaugat ca astfel de incidente au loc in biserici din intreaga tara, nu doar la Catedrala Patriarhala si a pledat pentru evitarea lor.


sursa: Antena3.ro

foto: Intact Images

Vacanta de vis la munte... Sorin Oprescu vrea sa modernizeze sistemul public de iluminare din Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x