Antena Căutare

Imaginile durerii. Marius, românul rănit în Grecia, a ajuns acasă să-și înmormânteze soția și fiul de opt ani

Românul care a supravieţuit ca prin miracol dezastrului din Grecia, dar şi-a pierdut soţia şi copilul, s-a întors în această dimineaţă, la Cluj. Bărbatul a plecat singur spre casă cu o ambulanţă privată din România şi a fost dus direct la Spitalul de Urgenţă.

Românul care a supravieţuit ca prin miracol dezastrului din Grecia, dar şi-a pierdut soţia şi copilul, s-a întors acasă. Marius a ajuns în această dimineaţă, la Cluj, singur, fără cele mai dragi ființe, soția și fiul de opt ani. Pe ei îi așteaptă în sicriu. Se pregătește pentru înmormântare.

Bărbatul a plecat singur spre casă cu o ambulanţă privată din România şi a fost dus direct la Spitalul de Urgenţă.

Cu capul plecat şi rănit la un picior, Marius, românul care a supraviețuit iadului din Grecia, păşeşte apăsat pe holurile spitalului din Polygzros, localitate aflată la câţiva kilometri de locul unde a avut loc tragedia. Până acum câteva zile, bărbatul se bucura de viaţă şi de vacanţă cu familia. Acum a rămas singur. Soţia şi unicul lor fiu de 8 ani au murit în furtuna care a mărturat din senin penisnsula Halkidiki.

Citește și: Prima declarație a românului care a supraviețuit tragediei din Grecia: "Eram lângă soție când mi-am auzit copilul țipând. Am ales să fug la el!"

Marius și-a văzut soția prinsă sub dărâmături, dar a fugit spre fiul care țipa după ajutor

Bărbatul s-a trezit în întuneric sub un maldăr de dărâmături, după ce acoperişul terasei pe care erau a căzut peste ei. Surse din anchetă spun că şi-a văzut soţia rănită şi şi-a auzit fiul care striga după ajutor. Disperat, şi-a chemat prietenii şi l-au căutat cu lanternele telefoanelor mobile. L-au găsit şi au rupt bucăţi din acoperişul de tablă pentru a-l putea scoate. Cât timp martorii l-au resuscitat, Marius s-a întors după soţie. Deşi era decedată, i s-a spus ca este bine.

Câteva ore mai târziu, pe patul de spital, Marius a aflat că soţia şi fiul său s-au stins.

Furtuna a lăsat urme adânci în sufletul grecilor şi al turiştilor care merg an de an în Halkidiki.

Nouă ani de la moartea Mădălinei Manole. Gestul ei a şocat o ţară întreagă. Ce a scris, de fapt, în biletul de adio... Scene uluitoare, filmate cu camera ascunsă! Două infirmiere românce din Italia lovesc mai mulţi bătrâni dintr-un azil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x