Antena Căutare

Trebuie să duci lupte grele de convingere sau îți va pica în ”plasă” cât ai zice pește? Cât de repede se îndrăgostește, în funcție de zodie

În ziua de astăzi, tot mai mulți bărbați adoră să fie cuceriți, însă dacă ai întâlnit un astfel de ”exemplar” e musai să știi la ce să te aștepți. Trebuie să lupți din greu ca să-l faci să-și piardă mințile după tine sau se va întâmpla asta imediat?

În ziua de astăzi, tot mai mulți bărbați adoră să fie cuceriți, însă dacă ai întâlnit un astfel de ”exemplar” e musai să știi la ce să te aștepți. Trebuie să lupți din greu ca să-l faci să-și piardă mințile după tine sau se va întâmpla asta imediat?

Ce spun astrele despre cât de repede se îndrăgostește un bărbat în funcție de zodie, aflați mai jos:

Berbec

Berbecul este impulsiv, așa că nu este de mirare că se poate îndrăgosti la prima vedere. Odată ce l-ai fermacat, se va dedica în totalitate relației cu tine, însă dacă simte că ești plictisită, va pleca fără să se uite în urmă. Este o persoană pasională și are nevoie de cineva care să iubească la fel de intens. Dacă vrei să te iubească, fii spontană și nu-i îngrădi spiritul liber, tachinează-l și încearcă să îi menții interesul.

Taur

Taurul visează să găsească dragostea, dar foarte greu găsesc pe cineva pe placul lor. Nu se vor îndrăgosti de tine decât după ce s-au convins că ești femeia sensibilă și delicată pe care o caută. Ai un as în mânecă dacă știi să gătești, întrucât sunt gurmanzii zodiacului. Odată ce i-ai câștigat inima unui Taur, nu te va mai lăsa să pleci.

Gemeni

Bărbații Gemeni sunt cel mai greu de cucerit. Le place flirtul și se pot îndrăgosti de zeci de ori într-o zi, însă își pierd rapid interesul. Iubesc aventura și libertatea și fug, în momentul în care simt că cineva i-ar putea ține în frâu. Nu te gândi, însă, că nu ai nicio șansă să ții lângă tine un bărbat în această zodie. Dacă îl înțelegi și îi acorzi spațiul de care ai nevoie, va face tot ce poate să te simți cea mai fericită femeie de pe pământ.

Vezi previziunile pentru celelealte zodii, aici!

România s-a cutremurat! Un nou seism a avut loc în urmă cu puțin timp!... Vei iubi pătimaș sau vei avea parte de discuții aprinse? Iată cum vei sta cu dragostea în zilele următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x