Antena Căutare

Ucenicul lui Arsenie Boca, dramă fără margini! "Fiica mea mi-a spus că o cheamă Dumnezeu"

Părintele Petre, ucenicul lui Arsenie Boca, a trăit o adevărată dramă. Şi-a pierdut fiica şi a avut parte de o experienţă dureroasă.

Părintele Petre, ucenicul lui Arsenie Boca, a trăit o adevărată dramă. Şi-a pierdut fiica şi a avut parte de o experienţă dureroasă.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, părintele Petre a povestit prin ce a trecut.

"Fata mea mi-a spus că o cheamă Dumnezeu. Se poate să fim chemaţi şi într-o altă împrejurare, mai pe placul lui Dumnezeu. Ea se duce să boteze un copil la un preot şi s-a întâmplat să primesc telefon. A tras tare, a intrat într-o curba cu 100 şi a şi strigat: n-am ce să-i mai fac. Era un fost pârâiaş acolo, o stâncă imensă de care s-au izbit. Avea 34 de ani, avea trei copii, de un an, de trei ani şi de cinci ani.

A zis: "Dumnezeu m-a chemat pe mine la el, dar Dumnezeu va avea grijă şi de orfanii mei şi de soţul meu şi de tata. Mă voi ruga pentru voi". Am găsit-o în comă la spital la Reşiţa şi mi-am dat seama că nu este voia lui Dumnezeu. El a vrut-o la El", a declarat ucenicul lui Arsenie Boca.

Cristian Boureanu, dus la Poliţie pentru că şi-ar fi agresat fiica pe stradă... Un nou seism a avut loc în România! Cutremurul s-a produs într-o zonă mai puţin obişnuită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x