Antena Căutare

Un autocar plin cu pasageri a luat foc în mers, pe Defileul Jiului! Atenție, imagini greu de privit! Video

Un autocar plin cu pasageri a luat foc în mers, pe Defileul Jiului. Pompierii s-au luptat cu flăcările zeci de minute.

Un autocar plin cu pasageri a luat foc în mers, pe Defileul Jiului. Pompierii s-au luptat cu flăcările zeci de minute.

Autocarul, care trasporta 25 de călători, se îndrepta de la Târgu Jiu spre Petroşani. Exact la limita dintre judeţele Gorj şi Hunedoara, şoferul a văzut că de la motor iese fum.

„Am văzut pe partea dreaptă fum. Am oprit autocarul. Când m-am dus în spate era foc”, a spus șoferul autocarului.

Bărbatul a oprit, iar călătorii au coborât imediat, speriaţi. A fost norocul lor pentru că, la câteva secunde, focul a început să se extindă şi a cuprins toată maşina, care a ars ca o torţă.

„M-am dus la călători, i-am coborât, le-am spus că i-a foc autocarul şi eu am luat stingătoarele şi am dat în spate. Nu ştiu de la ce”, a mai spus șoferul autocarului.

Şoferul s-a chinuit singur să stingă flăcările, dar fără rezultat.

„Când am ajuns, incendiul se manifesta cu violenţă şi partea de pe versanţi, vegetaţia, luase foc de la autocar. Partea din spate a luat foc”, a declarat Ovidiu Cristea, reprezentant al Detașamentului Pompieri Petroşani.

Niciunul dintre pasageri nu a păţit nimic. Cu toţii au ajuns în siguranţă la destinaţie, cu un alt autocar. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit la motor, însă pompierii urmează să facă o anchetă.

Colegele Luizei Melencu vor fi audiate! Bunicul fetei, revoltat de decizia procurorilor: ”Ce ar putea să spună după șase... Accident spectaculos în Iaşi! Două maşini s-au ciocnit violent, iar una dintre ele s-a răsturnat! Momentul a fost filmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x