Antena Căutare

Accidentul care l-a lăsat paralizat și abandonul soției l-au apropiat pe Mihai Neșu de Dumnezeu. Mesajul emoționant de Paște, transmis de fostul fotbalist: "Este minunat să fim sprijinul celor aflați în nevoie"

Deşi a trecut prin atâtea greutăţi, Mihai Neșu nu încetează să creadă în Dumnezeu şi în miracole. Părăsit de soţie după ce a rămas paralizat, nu şi-a pierdut speranţa şi a încercat să îşi dedice existenta ajutând. Acesta a înfiinţa o fundaţie pentru copiii cu dizabilităţi.

Deşi a trecut prin atâtea greutăţi, Mihai Neșu nu încetează să creadă în Dumnezeu şi în miracole. Părăsit de soţie după ce a rămas paralizat, nu şi-a pierdut speranţa şi a încercat să îşi dedice existenta ajutând. Acesta a înfiinţa o fundaţie pentru copiii cu dizabilităţi.

Accidentarea care l-a trimis în scaunul cu rotile a avut loc în tipul antrenamentului cu echipa olandeză Utrecht. Iar verdictul medicilor a fost crunt: vertebră ruptă.

Citește și: L-a părăsit pe Mihai Neşu, în 2012, după 11 ani de căsnicie. Ce s-a ales acum de Maria, fosta lui soţie

Astăzi, în Sâmbăta Mare, fostul fotbalist a ţinut să transmită un mesaj emoţionant tuturor celor care îl susţin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Antrenorul echipei naţionale de hochei, un canadian, ne-a îmbrăţişat tradiţiile. S-a apucat să încondeieze ouă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x