Antena Căutare

Barcelona raspunde provocarii rivalei din Madrid: 5-0 cu Villarreal in prima etapa

Dupa ce Real Madrid a deschis sezonul cu o victorie la scor de tenis, 6-0, in deplasare cu Zaragoza, FC Barcelona a raspuns provocarii cu o victorie la fel de convingatoare. Lionel Messi si Thiago Alcantara au contribuit la succesul cu 5-0 in fata lui Villarreal si a pus Barcelona pe drumul cel bun pentru al patrulea titlu consecutiv in La Liga.

Thiago si Cesc Fabregas au inscris inainte de pauza, Alexis Sanchez a marit avantajul, iar Messi a intregit victoria de pe Cam Nou cu doua goluri pe finalul meciului. Barcelona a ramas neinvinsa acum pe teren propriu in toate competitiile de la primul meci din sezonul trecut.

"Sunt foarte fericit avand in vedere perioada dupa care venim. Aceasta echipa a demonstrat ca vrea si mai mult. Victoria din SuperCupa Spaniei ne-a dat o motivatie in plus sa ne dorim victoria", a declarat Pep Guardiola.

foto: EPA/Intact Images

sursa: antena 3

Nicolita isi vede visul implinit: Saint Etienne il cumpara cu 700.000 de euro... US Open: Alexandra Dulgheru a invins-o pe campioana de la Wimbledon si da piept cu Monica Niculescu in turul doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x