Antena Căutare

Cristian Chivu a debutat cu o victorie pe banca echipei Inter Milano U17, scor 8-2 cu Brescia

Fostul internaţional Cristian Chivu a debutat cu o victorie în campionatul rezervat echipelor cu jucători sub 17 ani, informează presa italiană.

Fostul internaţional Cristian Chivu a debutat cu o victorie în campionatul rezervat echipelor cu jucători sub 17 ani, informează presa italiană.

Inter Milano, formaţia românului, a învins, pe teren propriu, cu scorul de 8-2, echipa Brescia U17, în etapa a doua a competiţiei. Meciul milanezilor din prima rundă, cu Cittadella, a fost amânat.

Cristian Chivu, 38 de ani, a fost, sezonul trecut, antrenor al echipei under 14 a clubului Internazionale Milano, în prima sa activitate de tehnician după ce şi-a luat licenţa UEFA A, la Coverciano, la 15 decembrie 2017.

În urma rezultatelor bune, el a fost promovat şi antrenează acum echipa sub 17 ani a clubului din Milano.

De la finalul acestei luni, Cristian Chivu va urma cursurile pentru obţinerea licenţei UEFA Pro la celebra şcoală de la Coverciano.

Sursa : news.ro

Maradona a debutat cu o înfrângere pe banca tehnică a echipei Gimnasia La Plata... George Puşcaş, nominalizat la golul lunii august...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x