Antena Căutare

Cu ce ocupă acum Simona Halep, după ce a fost suspendată din tenis. Fostul lider WTA s-a apucat de alt sport

Simona Halep nu a renunțat la sport și la stilul de viață săntos. Cu toate că nu a mai intrat pe terenul de tenis de câteva luni bune, sportiva se menține în formă practicând un alt sport. Iată cum s-a filmat aceasta!

colaj foto simona halep pe terenul de tenis Galerie
Cu ce ocupă Simona Halep cât timp este suspendată din tenis, din cauza acuzațiilor de dopaj | Profimedia & Hepta

Deși încă este suspendată din cauza scandalului de dopaj și chiar a căzut în topul WTA, sportiva pare că se bucură de timpul liber, găsindu-și noi pasiuni. Fostul lider mondial a fost suspendat anul trecut, în luna octombrie, după ce a fost depistată pozitiv la o substanță interzisă în rândul sportivilor, la un test anti-doping, în cadrul US Open 2022.

Ce face Simona Halep acum, după scandalul de dopaj. Cum s-a filmat frumoasa sportivă

Simona Halep nu renunță la sport și își menține stilul de viață sănătos, deși nu a mai intrat pe terenul de tenis de câteva luni. Aceasta continuă să facă sport pentru a rămâne în formă și a-și păstra tonusul, însă pare că s-a reprofilat.

Frumoasa jucătoare de tenis a dat racheta pe mănuși și s-a apucat de box. Mai mult, aceasta s-a filmat în sală, în timpul unui antrenament, arătându-le urmăritorilor ce a învățat. Imaginile au fost postate apoi pe contul ei de Instagram, spre bucuria fanilor ei.

Îmbărcată în pantaloni scurți și o bluză neagră și cu părul prins, aceasta pare că a deprins foarte repede mișcările de „atac” și le exersează pentru a-și perfecționa tehnica. Asistată de antrenorul ei, Simona Halep pare că se simte foarte bine și este toată numai un zâmbet.

Citește și: Cardio în zona 2: cel mai bun sport pentru slăbit și longevitate. Ce înseamnă și cum te ajută

Citește și: Simona Halep s-a fotografiat pe o plajă din luxosul oraș Dubai. Care e ținuta pe care sportiva a ales să o poarte la malul mării

Pe ce loc se află acum Simona Halep în clasamentul WTA, după scandalul de dopaj

În 2019, după ce cu un an în urmă a câștigat Roland Garros în 2018 și Wimbledon, Simona Halep a ajuns lider mondial și a condus topul celor mai bune jucătoare din lume. Cu timpul, însă, din cauza accidentărilor și recent, a scandalului de dopaj în care a fost implicată, aceasta a fost detronată și acum, a căzut din Top 10 WTA.

Momentele dificile se țin lanț de aceasta, astfel Simona Halep începe 2023 ocupând locul 12 în clasamentul WTA, transmite spynews.ro.

Mai mult, statisticile spun că poziția Simonei Halep în topurile WTA ar putea să scadă și mai mult de atât în zilele viitoare, iar acest lucru depunde de performanțele celorlalți sportivi.

Jucătoarea de tenis a fost detronată de Madison Keys și Paula Badosa, după startul turneelor din Australia și Noua Zeelandă au început.

Citește și: Simona Halep continuă să reprezinte imaginea brandurilor de top. Ce sumă de bani încasează din contractele de publicitate

Un alt motiv care contribuie la ieșirea ei din Top 10 WTA îl reprezintă și faptul că aceasta nu a mia intrat pe teren din data 29 august 2022. La ultimul meci de tenis, ea a fost învinsă de Daria Snigur din Ucraina, la runda inaugurală la US Open.

Cu toate acestea, 2022 s-a încheiat pentru tenismenă cu un loc în Top 10 WTA, motiv pentru care va primi suma de 112.500 de dolari, mai transmite aceeași sursă.

Cine este și cum arată soția lui Victor Pițurcă. Cum l-a întâmpinat aceasta, după ce a fost eliberat din arest | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x