Antena Căutare

Prima reacție a lui David Popovici după ce s-a clasat pe locul 6 în Finala 100 m liber la CM de la Fukuoka. Ce a transmis

David Popovici rămâne recordmanul mondial la 100 m, însă nu a prins podiumul în Finala probei ”regină” la Campionatul de natație de la Fukuoka. Acesta a terminat cursa pe locul 6. Iată ce a transmis după efortul admirabil depus.

colaj de imagini cu david popovici la campioanele de inot de la fukuoka Galerie
David Popovici rămâne recordmanul mondial la 100 m, însă nu a prins podiumul în Finala probei ”regină” la Campionatul de natație de la Fukuoka. Acesta a terminat cursa pe locul 6. Iată ce a transmis după efortul admirabil depus. | Profimediaimages.ro

Românul David Popovici, care era deţinătorul titlului şi recordmanul mondial la 100 m, s-a clasat pe locul şase în finala de la Campionatul Mondial de la Fukuoka.

Sportivul nostru a înotat pe culoarul doi și a fost cronometrat cu timpul 47.83. În semifinale, el a avut timpul 47.66.

Titlul mondial a fost câştigat de australianul Kyle Chalmers, cu timpul 47.15, urmat pe podium de americanul Jack Alexy (47.31) şi de francezul Maxime Grousset (47.42).

Citește și: VIDEO | David Popovici, locul 6 în finala probei de 100 de metri liber de la CM de la Fukuoka. Vezi cursa

Prima reacție a lui David Popovici după ce s-a clasat pe locul 6 în Finala 100 m liber la CM de la Fukuoka. Ce a transmis

David Popovici a terminat pe locul 6 proba 100 m liber la Campionatul de Natație de la Fukuoka, a întors al treilea după prima lungime de bazin. A fost depășit de americanul Jack Alexy și de francezul Maxime Grousset, conform Antenasport.

Chiar dacă a forțat revenirea, Popovici a încheiat pe locul 6 cei 100 de metri. După cursă, a oferit primele declarații.

"Din fericire, tot ce nu mi-a ieșit poate fi antrenat și va fi antrenat. Dacă ar fi după mine, m-aș întoarce mâine în bazin, dar din păcate sau din fericire, de fapt, trebuie să-mi iau și niște timp liber pentru mine.

Trebuie să reflectez asupra a tot ce s-a întâmplat, asupra anului care a fost cu suișuri și coborâșuri. Un an complicat, ciudat, atipic pentru mine și nu e deloc sfârșitul lumii.

De abia aștept să merg la următorul concurs și să le demonstrez adversarilor mei că s-au bucurat prematur, poate, de locurile mele mai îndepărtate de cea mai înaltă treaptă a podiumului. Și da, sunt și un pic bucuros că s-a terminat, pentru că, fie că vreau sau nu să recunosc, a fost un stres", a spus David Popovici pentru GSP.

Citește și: David Popovici, prima reacție după calificarea în finala de 100 de metri liber. Cum a răspuns, întrebat „ce nu funcționează”

Cum a arătat clasamentul final în proba de 100 m liber de la CM Fukuoka 2023

1. Kyle Chalmers (Australia) - 47:15

2. Jack Alexy (SUA) - 47:31

3. Maxime Grousset (Franța) - 47:42

4. Pan Zhanle (China) - 47:43

5. Matthew Richards (Marea Britanie) - 47:45

6. David Popovici (România) - 47:83

7. Jordan Crooks (Insulele Cayman) - 47:94

8. Nandor Nemeth (Ungaria) - 48:17

VIDEO | David Popovici, locul 6 în finala probei de 100 de metri liber de la CM de la Fukuoka. Vezi cursa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x