Antena Căutare

Erik Lincar, noul antrenor al echipei Concordia Chiajna

Antrenorul Erik Lincar a fost numit la conducerea tehnică a echipei Concordia Chiajna, în locul lui Laurenţiu Diniţă, a anunţat gruparea din Liga a II-a.

Antrenorul Erik Lincar a fost numit la conducerea tehnică a echipei Concordia Chiajna, în locul lui Laurenţiu Diniţă, a anunţat gruparea din Liga a II-a.

Ultima dată la Turris Turnu Măgurele, tehnicianul în vârstă de 41 de ani a semnat, miercuri, un contract cu clubul ilfovean şi a condus primul antrenament din postura de antrenor principal al "vulturilor".

El va avea un staff format din Viorel Domocoş (antrenor secund) şi Florin Matache (antrenor cu portarii).

Lincar a jucat pentru CS Concordia Chiajna în perioada iulie 2007 - iulie 2008, iar în sezonul competiţional 2015 - 2016, acesta a stat pe banca tehnică a alb-verzilor din postura de secund al lui Marius Baciu.

Eric Lincar şi-a început cariera de antrenor în 2008 ca secund la FC Prefab 05 Modelu şi a mai pregătit echipe precum Academica Clinceni, Callatis Mangalia, Universitatea Craiova, CSM Râmincu Vâlcea, Luceafărul Oradea, Juventus Bucureşti şi Turris-Oltul Turnu Măgurele.

Concordia a retrogradat anul trecut din Liga I şi în acest sezon ocupă locul 11, cu 13 puncte, după zece etape.

Sursa : news.ro

Becali spune că are o ofertă "de la un satelit al lui City" pentru Coman, putând încasa pe jucător 20 de milio... Mitriţă: Vreau să am cât mai mulţi băieţi şi să-i dau la fotbal. Chiar dacă nu sunt talentaţi, îi voi forţa să joace fot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x