Antena Căutare

Începe nebunia Super Bowl! Americanii se pregătesc de cel mai important eveniment sportiv al anului

Mai sunt doar câteva zile până la cea mai importantă dată din calendarul sportiv al Statelor Unite - Super Bowl, finala campionatului de fotbal american.

Mai sunt doar câteva zile până la cea mai importantă dată din calendarul sportiv al Statelor Unite - Super Bowl, finala campionatului de fotbal american. După multă vreme, meciul va avea loc, din nou, lângă New York, iar metropola simte, deja, emoţia marelui eveniment. Un segment din celebra arteră Broadway a devenit, astfel, pentru câteva zile ”bulevardul Super Bowl”.

Bulevardul Super Bowl începe chiar din Times Square, inima marelui oraş, şi se întinde pe câţiva kilometri. Până la finală, aici vor avea loc o mulţime de manifestări dedicate fanilor sportului şi, în general, tuturor locuitorilor şi vizitatorilor oraşului.

Niciuna din echipele finaliste, Denver Broncos şi Seattle Seahawk, nu este din New York, dar amândouă au mulţi fani în oraş şi împrejurimi. Iar un nou motiv de petrecere şi veselie este binevenit şi pentru cei mai puţin interesaţi de sport.

Principalul punct de atracţie al noului bulevard este, fireşte, trofeul care va răsplăti victoria. Dar publicul are la dispoziţie şi un uriaş tobogan accidentat. Nu este prea clar ce legătură are cu fotbalul american, dar instalaţia a fost luată cu asalt îndată după inaugurare.

Partida are loc duminică, pe o arenă din New Jersey, la vreo 16 kilometri de centrul New Yorkului. Stadionul are 80.000 de locuri, care vor fi, bineînţeles, toate ocupate, dar se aşteaptă ca finala să atragă în zonă nu mai puţin de 400.000 de vizitatori.

Un jucător important al Stelei, condamnat la închisoare! Primele reacţii... Veşti bune despre Michael Schumacher! Medicii încearcă să-l trezească din comă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x