Antena Căutare

Imagini emoționante de la înmormântarea lui Pelé. Cum a fost surprinsă soția marelui fotbalist, Marcia Aoki

Cei care l-au îndrăgit pe legendarul Pelé i-au adus un omagiu pe 3 ianuarie 2023, în ziua înmormântării. Soția sa, Marcia Aoki, nu și-a mai putut stăpâni lacrimile de durere.

Colaj de la înmormânatrea lui Pele Galerie
Marcia Aoki nu și-a mai putut stăpâni lacrimile de durere, la înmormânarea soțului său. Legendarul Pele a fost condus pe ultimul drum | Profimedia

Sicriul cu trupul neînsufleţit al legedarului fotbalist, purtat de militari, a părăsit marți, stadionul Vila Belmiro. După un priveghi de 24 de ore, sicriul a fost închis şi şi-a început procesiunea prin Santos.

Potrivit clubului Santos, peste 230.000 de persoane i-au adus un ultim omagiu lui Pele, în cele 24 de ore de priveghi.

Soția și foștii coechipieri ai lui Pele și-au luat rămas bun de la el pe stadionul Santos.

Citește și: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe și Neymar, imagini emoționante cu regretatul Pelé. Ce au publicat fotbaliștii

Marcia Aoki a plâns la înmormântarea soțului ei, marea legendă a fotbalului, Pelé

Una dintre cele mai emoționante imagini surprinse în ziua înmormântării legendarului Pelé o înfățișează pe soția lui, Marcia Aoki, în timp ce își șterge lacrimile.

Soția regretatei legende braziliene a fotbalului a plâns în timpul priveghiului lui Pelé de pe stadionul Urbano Caldeira din Santos, Sao Paulo, Brazilia, la 3 ianuarie 2023.

Citește și: Ce avere a lăsat în urmă Pelé. A fost unul dintre cei mai bogați fotbaliști din lume

Președintele Braziliei Luiz Inacio Lula da Silva, alături de soția lui, Rosangela da Silva, au venit, de asemenea, să-i aducă un omagiu marelui fotbalist.

După ce trupul neînsuflețit al lui Pelé a părăsit stadionul, a avut loc o procesiune funerară către Cimitirul Memorial Santos din Santos, statul Sao Paulo, Brazilia, pe 3 ianuarie 2023. Procesiunea funerară prin Santos a trecut pe lângă casa mamei lui Pele, Celeste Arantes, în vârstă de 100 de ani, care este încă în viață.

Printre marii absenți de la înmormântarea lui Pelé s-a numărat Neymar, care a fost reprezentat de tatăl său. "Neymar nu vine şi mi-a cerut să fiu aici. Pentru a sprijini familia. Ştim ce înseamnă să pierzi pe cineva şi nu doar am pierdut un sportiv, am pierdut un cetăţean, omul Pelé, Edson Arantes. Acest lucru ne întristează”, a spus Neymar da Silva Sr.

Pele a murit la 82 de ani

Pe 29 decembrie 2022, anunţul morții lui Pele a fost făcut de fiica brazilianului, Kely Nascimento, pe Instagram.

„Tot ce suntem suntem datorită ţie. Te iubim infinit. Odihneşte-te în pace”, a scris fiica lui Pele. Ea a postat şi o fotografie cu mâinile lui Pele şi ale copiilor şi nepoţilor, unite.

Pe 3 decembrie 2022, publicația Folha de Sao Paulo a anunţat că Pele nu mai răspunde la tratamentul de chimioterapie la care a fost supus din septembrie anul trecut pentru a-şi trata cancerul intestinal.

În cariera sa, Pele a marcat 1.281 de goluri. Golul său numărul 1.000, din penalti, a fost înscris în faţa unui public în delir, în 1969, pe stadionul Maracana. A marcat cinci goluri într-un meci de şase ori şi a reuşit 92 de hat-trick-uri. La un meci cu Botafogo, în 1964, a marcat opt goluri. În total, Pele a înscris 1.281 de goluri în 1.363 de meciuri.

El este singurul jucător care a câștigat de trei ori Cupa Mondială, ridicând trofeul în 1958, 1962 și 1970, Pele a fost numit Jucătorul Secolului de FIFA în 2000.

Simona Halep a căzut din Top 10 WTA. Pe ce loc se află acum sportiva, după scandalul de dopaj... Cupa Franței se vede în AntenaPLAY, începând cu acest weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x