Antena Căutare

Informații noi despre starea de sănătate a lui Eugen Neagoe. Antrenorul dinamovist este internat la Spitalul Floreasca

Purtătorul de cuvând al Spitalului de Urgență Floreasca, Bogdan Oprița, a oferit detalii noi despre starea de sănătate a antrenorului echipei Dinamo, Eugen Neagoe, internat la Cardiologie, în urma unui infarct suferit în timpul partidei cu Craiova.

Purtătorul de cuvând al Spitalului de Urgență Floreasca, Bogdan Oprița, a oferit detalii noi despre starea de sănătate a antrenorului echipei Dinamo, Eugen Neagoe, internat la Cardiologie, în urma unui infarct suferit în timpul partidei cu Craiova.

Starea de sănătate a antrenorului echipei Dinamo, Eugen Neagoe, este stabilă, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa.

„Domnul antrenor Neagoe este stabil, conştient, cooperant. Este internat în continuare pe secţia de cardiologie”, a spus Opriţa.

Duminică seară, în timpul partidei cu Universitatea Craiova din cadrul etapei a doua a Ligii I, Eugen Neagoe a suferit o sincopă şi a fost nevoie de intervenţia medicilor de pe ambulanţa aflată la Arena Naţională pentru a-i acorda primul ajutor.

În minutul 25 al partidei, arbitrul Istvan Kovacs a fluierat întreruperea partidei şi a permis intrarea ambulanţei pe teren până la banca tehnică a echipei Dinamo, unde antrenorul Eugen Neagoe era căzut în stare de inconştienţă.

Tehnicianul a fost suit pe targă şi urcat în ambulanţă, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, medicii folosind şi un defibrilator.

După aproximativ 15 minute, antrenorul dinamovist a părăsit Arena Naţională în ambulanţa în care i s-a acordat primul ajutor.

Dan Nistor, despre fanii dinamovişti: "Omul ăla era jos, întins acolo, aproape să-şi dea duhul şi ei ne înjurau&quo... Nicolae Stanciu a marcat la debutul pentru Slavia Praga, care a câștigat cu 5-1 în fața celor de la Teplice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x