Antena Căutare

LaLiga: Real Madrid a remizat cu Villarreal, scor 2-2, datorită golurilor marcate de Bale, care a fost şi eliminat

Echipa Real Madrid a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Villarreal, într-un meci din etapa a treia a campionatului Spaniei.

Echipa Real Madrid a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Villarreal, într-un meci din etapa a treia a campionatului Spaniei.

Gazdele au marcat prin Gerard ’12 şi Gomez ’74.

Pentru madrileni a înscris Gareth Bale, în minutele 46 şi 86.

Pe finalul jocului, în minutul 90, Bale a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben pentru joc periculos.

Tot duminică, Atletico Madrid a învins, pe teren propriu, cu scorul de3-2, echipa Eibar, revenind de la 0-2. Oaspeţii au marcat prin Charles ‘7 şi Arbilla ’19. Pentru Atletico au înscris Felix ’27, Vitolo ’52 şi Thomas ’90.

De asemenea în LaLiga, Valencia s-a impus cu 2-0 în meciul cu Mallorca şi Espanol a pierdut cu 0-3 confruntarea cu Granada.

Sursa : news.ro

Vintilă: Eu decid cine joacă şi cine nu joacă; Mă bucur că Harlem dă goluri şi cu kilograme în plus... Novak Djokovici, accidentat, a abandonat meciul cu Stan Wawrinka din optimile de finală ale US Open...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x