Antena Căutare

Novak Djokovici, accidentat, a abandonat meciul cu Stan Wawrinka din optimile de finală ale US Open

Tenismenul sârb Novak Djokovici, locul I ATP şi deţinătorul trofeului, a abandonat, duminică, meciul cu elveţianul Stan Wawrinka, locul 24 ATP, din optimile de finală ale US Open.

Tenismenul sârb Novak Djokovici, locul I ATP şi deţinătorul trofeului, a abandonat, duminică, meciul cu elveţianul Stan Wawrinka, locul 24 ATP, din optimile de finală ale US Open.

Djokovici s-a retras de pe teren la scorul de 4-6, 5-7, 1-2, cu break, după o oră şi 36 de minute de joc, din cauza unei accidentări la umărul stâng.

Wawrinka a revenit în setul al doilea de la 1-4 şi a câştigat opt din ultimele zece ghemuri.

Din 2008, niciun jucător nu a putut să-şi apere trofeul la Wilmbledon. Ultimul tenismen care a reuşit acest lucru a fost elveţianul Rojer Federer, care s-a impus la Flushing Meadows la fiecare ediţie din 2004 până în 2007.

În sferturi, Wawrinka va evolua cu rusul Danil Medvedev, locul 5 ATP, care l-a întrecut în optimi, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2, 7-6 (2), pe germanul Dominik Koepfer, locul 118 ATP, venit din calificări, în două ore şi 32 de minute de joc.

Al doilea sfert de pe această parte a tabloului îi va pune faţă în faţă pe elveţianul Roger Federer, locul 3 ATP, şi bulgarul Grigor Dimitrov, locul 78 ATP.

Sursa : news.ro

LaLiga: Real Madrid a remizat cu Villarreal, scor 2-2, datorită golurilor marcate de Bale, care a fost şi eliminat... Raluca Olaru şi Franko Skugor, eliminaţi în turul al doilea al probei de dublu mixt, la US Open...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x