Antena Căutare

Partida România – Kosovo, difuzată aseară la Antena 1, lider incontestabil de audienţă

Tricolorii au învins aseară naţionala Kosovo, scor 2-0, şi se menţin pe locul al doilea în cursa de calificare pentru EURO 2024.

meci romania kosovo Galerie
Partida România – Kosovo, difuzată aseară la Antena 1, lider incontestabil de audienţă

Întreaga Românie a fost alături de jucătorii naţionalei de fotbal aseară, meciul difuzat de Antena 1 impunându-se ca lider incontestabil de audienţă. În minutul de aur, înregistrat aseară la 00:20, Antena 1 a atins aproape 60% din piaţă, la nivelul publicului comercial, cu partida jucătorilor lui Edi Iordănescu.

Citește și: România - Norvegia, scor 3-0 la Campionatele Europene de tenis de masă. Partida a fost live și exclusiv în AntenaPLAY

Partida România – Kosovo, difuzată aseară la Antena 1, lider incontestabil de audienţă

Astfel, conform Kantar Media, meciul România – Kosovo, difuzat aseară în intervalul 21:47 – 00:32, s-a impus ca lider de audienţă, pe toate targeturile. Pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, partida România - Kosovo a înregistrat pe întregul interval orar 10 puncte de rating și 41.4% cotă de piață.

Ierarhia se păstrează şi la nivelul publicului urban, unde meciul tricolorilor s-a situat pe primul loc, înregistrând 10 puncte de rating și 34.6% cotă de piață.

Şi la nivelul întregii ţări, meciul care a adus România mai aproape de calificarea pentru EURO 2024 a fost prima opţiune de vizionare, cu 9.3 puncte de rating şi 33.3% cotă de piaţă.

În minutul de aur, 00.20, confruntarea România - Kosovo a atras aproape 60% din piaţă, respectiv, 11 puncte de rating şi 59.6% share, la nivelul publicului comercial.

Citește și: România – Slovenia 3-0, exclusiv în AntenaPLAY. Româncele nu au pierdut niciun set în fața slovenelor la tenisul de masă

Partida dintre România şi Kosovo nu a fost una lipsită de incidente. În minutul 19, meciul a fost întrerupt, iar jucătorii au fost trimişi la vestiare de către arbitru, ca urmare a mesajelor discriminatorii afişate de fanii români în peluza Arenei Naţionale.

Naţionala lui Edi Iordănescu s-a impus cu 2-0, cu două goluri marcate după minutul 83. Stanciu şi Mihăilă au adus victoria României, după ce acelaşi Stanciu a ratat un penalty.

După victoria de aseară, clasamentul din grupa României arată astfel:

  • Elveţia 14 puncte
  • România 12 puncte
  • Israel 11 puncte
  • Kosovo 4 puncte
  • Belarus 4 puncte
  • Andorra 2 puncte

Belarus – România (12 octombrie) şi România – Elveţia (21 noiembrie) se văd pe Antena
1 şi în AntenaPLAY, în această toamnă.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, Urban all si National
Perioada 12 septembrie 2023

Reacția lui Stere Halep după suspendarea de 4 ani din tenis a Simonei Halep. Ce a declarat tatăl sportivei... România - Serbia şi Danemarca - România, joi, de la 14:00 și 20:00, în Campionatele Europene. Meciurile, exclusiv în Ant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x