Antena Căutare

Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce FCSB a pierdut procesul la TAS: ”Poate așa a vrut Dumnezeu”

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi, pentru News.ro, că nu este dezamăgit de decizia TAS, subliniind că echipa sa a dorit doar să se facă dreptate.

"Nu sunt dezămagit, de ce să fiu dezamăgit?. Noi am cerut să se facă dreptate. A câştigat Gică, asta e, să fie sănătos. A fost o chestie de arbitraj. Aşa a vrut Dumnezeu, poate e mai bine aşa. De ce să ne scadă şansele la Liga Campionilor, poate va fi mai uşor aşa... Poate aşa a vrut Dumnezeu şi ajungem în ligă, eu sunt optimist", a declarat Becali pentru News.ro.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a stabilit că FC Viitorul rămâne campioana României, aşa cum se stabilise în Comitetul Executiv al FRF din 5 iunie.

Cazul a fost judecat ca urmare a solicitării clubului FCSB. Cele două formaţii au încheiat campionatul la egalitate de puncte, 44, iar departajarea s-a făcut în urma rezultatelor directe dintre cele două în play-off-ul campionatului.

”Eram la volan când am aflat, am fost la un pas să fac accident”. Un titlu de campion se trăiește la maximum în Liga I... L-au criticat pe Reghecampf că experimentează, dar Dică începe cu un ”artificiu” din prima! Bagă un fundaș stânga în ban...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x