Antena Căutare

Primele declarații ale Simonei Halep, după câștigarea turneului de la Dubai: „Este un moment special”

Simona Halep, locul 2 şi favorită numărul 1, a declarat, sâmbătă seară, la festivitatea de premiere după victoria de la Dubai, că este un lucru special că a obţinut al 20-lea titlu din carieră în anul 2020.

Primele declarații ale Simonei Halep, după câștigarea turneului de la Dubai: „Este un moment special”
Simona Halep | Profimedia

„E special că am câştigat al 20-lea titlu din carieră în 2020. Mi-am dorit mult să câştig acest turneu, am simţit că devin mai bună pe zi ce trece. Să joci cu o adversară atât de tânără e o provocare mare întotdeauna. Vreau s-o felicit, a jucat fantastic şi acest meci, şi întreg turneul. Simt că îmbătrânesc, iar să joc azi împotriva ei mi-a dat puţină putere. Am simţit că încă pot câştiga aceste meciuri. Are un viitor mare, să fie încrezătoare, că se descurcă bine. Ador să joc la Dubai, am simţit că e săptămâna mea. La finalul meciului picioarele mele erau foarte obosite. Sunt mândră că am luptat din greu şi am acest trofeu pentru a doua oară”, a spus Simona Halep, la festivitatea de premiere, conform digisport.ro.

Simona Halep, locul 2 şi favorită numărul 1, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Dubai pentru a doua oară în carieră, reuşind să obţină al 20-lea titlu în circuitul WTA. Ea s-a impus în faţa sportivei Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA, scor 3-6, 6-3, 7-6 (7/5).

Sursa : news.ro

Victorieeee! Simona Halep este din nou campioană. Și-a spulberat adversara și a câștigat Turneul de la Dubai... Primul titlu din 2020 i-a umplut conturile Simonei Halep. Câți bani a câștigat sportiva la turneul din Dubai?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x