Antena Căutare

Simona Halep a suferit o intervenție estetică. Despre ce este vorba și cum se simte acum sportiva

Simona Halep a apelat la o intervenție esteitcă, la scurt timp duop divorț. Tenismena a dat vestea postând o imagine de pe patul de spital pe rețelele de socializare.

colaj foto simona halep Galerie
Simona Halep și-a făcut o intervenție estetică la nas. Sportiva spune că, în ultima perioadă, probleme de respirație s-au agravat și i-au afectat perfomanța. | Profimedia

După anunțul care a surprins o țară întrega și un divorț la fel de rapid, Simona Halep a decis că este momentul pentru o schimbare. La doar câteva zile de divorțul de Toni Iuruc, tenismena s-a lăsat pe mâna medicilor pentru o intervenție estetică la nivelul feței. Iată despre ce este vorba.

Simona Halep a suferit o intervenție estetică la nas. Primele declarații ale tenismenei românce de pe patul de spital

Simona Halep și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe rețelele de socializare cu o imagine chiar de pe patul de sptial. Pentru a-i liniștii pe admiratorii ei, numărul 9 WTA a explicat că este vorba despre o intervenție estetică la nivelul nasului, la care a apelat din motive medicale.

Citește și: Ce se întâmplă cu banii câștigați de Simona Halep din tenis în timpul căsniciei cu Toni Iuruc, conform legii. Cei doi divorțează

Tenismena a explicat, de asemenea, că se confruntă de mai mult timp cu o problemă de respirație care i-a îngreunat și performanța pe teren, așa că a hotărât să nu mai amâne momentul.

„După cum câțiva știu deja, am avut probleme de ceva timp cu nasul și situația s-a înrăutățit pe timpul verii, în special la Washington. Această problemă m-a făcut să nu pot respira la un nivel optim și pe timpul nopții probleme se agravau, iar nasul mi se bloca.

Singura modalitate de a rezolva această problemă a fost operația. Doctorul Daniel Popescu a făcut intervenția și a folosit această oportunitate de a face și o operație estetică. Mulțumesc! De asemenea, vreau să-i mulțumesc și doctorului Uleia Alex”, a dezvăluit aceasta pe contul ei de Instagram, la descrierea imaginii în care apare pe patul de spital, cu un bandaj la nas.

Citește și: Locul în care Simona Halep plănuiește să se stabilească după divorțul de Toni Iuruc. Care e următorul pas

În plus, ea i-a asigurat pe fanii săi că totul a decurs conform planului, iar operatia a fost un real succes. Simona Halep a spus că se simte bine acum, după intervenția estică la nas. În plus, a specificat că va mai sta pe tușă o perioadă.

„Totul a decurs bine. O să am nevoie de câteva săptămâni de odihnă până voi putea relua activitățile fizice. Ne vedem curând pe terenul de tenis", a mai scris una dintre cele mai îndrăgite tenismene.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce s-a întâmplat la US Open 2022. Meciul a fost oprit dintr-un motiv inedit și s-au cerut controale în public... Simona Halep s-a operat la nas. Câți bani a costat intervenția chirurgicală și ce se întâmplă cu ea în plan sportiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x